Λύκοι και αμνοερίφια
danikas_dimitris

Δημήτρης Δανίκας

Λύκοι και αμνοερίφια

Νόμος και τάξη. Δηλαδή, όπως λένε στο χωριό μου, «Law and Order». Περίφημα. Ποιος ο πρώτος που το παράδειγμα δίνει; Ποιος ο εντεταλμένος την τάξη και τον νόμο να επιβάλει; Μα φυσικά οι ένστολοι των ποικίλων δυνάμεων της Αστυνομίας. Και φυσικά η Δικαιοσύνη

Το τελευταίο παράδειγμα πλήρους αταξίας και ανατριχιαστικής ανομίας, το περιστατικό που έλαβε χώρα εντός του Αστυνομικού Τμήματος Ομονοίας. Το διαβάσαμε και ανατριχιάσαμε. Οπου δύο αστυνομικοί «γλέντησαν» μια 19χρονη κοπέλα.

Δύο τινά συνέβησαν. Το πρώτο, ο βιασμός. Οπως φέρεται να ισχυρίζεται το θύμα. Το δεύτερο, να συνέβη οικειοθελώς. Δηλαδή όπως λέει ο Αλέξης Κούγιας, εκείνη με τη θέλησή της το έκανε επειδή έτσι και μ’ αυτόν τον τρόπο πραγματοποίησε τη φαντασίωσή της. Τουτέστιν να «κοιμηθεί» με δύο ένστολους εντός αστυνομικού τμήματος. Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Πάμε παρακάτω.

Ωραία λοιπόν. Ας το δεχτώ. Χάριν συζητήσεως. Να προχωρήσει η κουβέντα. Το κορίτσι λοιπόν γούσταρε. Και έτσι το έκανε. Πράγμα που σημαίνει ότι το αστυνομικό τμήμα μεταβλήθηκε σε γκαρσονιέρα, σε ιδιωτική κρεβατοκάμαρα και, ακόμα χειρότερα, σε οίκο ανοχής. Πάμε παρακάτω.

Πράγμα που σημαίνει ότι και άλλοι εντός του αστυνομικού τμήματος άκουσαν και ενδεχομένως είδαν. Ισως και από την «κλειδαρότρυπα» να το απόλαυσαν. Τουτέστιν άπαντες, σχεδόν, μηδέ εξαιρουμένου του υπεύθυνου αξιωματικού υπηρεσίας, μετέτρεψαν το αστυνομικό τμήμα σε ζωντανή πορνογραφία. Πάμε ακόμα πιο κάτω. Πιο μέσα. Στον βυθό.

Κλείσιμο
Πράγμα που σημαίνει ότι οι ένοχοι και ένστολοι δεν είναι μόνο οι δύο συγκεκριμένοι που έκαναν αυτό που έκαναν. Είναι και άλλοι. Ισως, μάλιστα, λέω τώρα εγώ, όλοι όσοι ένστολοι επιδόθηκαν σε αυτό το σπορ του οφθαλμόλουτρου διά της «κλειδαρότρυπας» όχι μόνο να το ευχαριστήθηκαν, αλλά από πάνω να υποκλίθηκαν στις «αρετές» των δύο «λεβεντόπαιδων» που το έπραξαν και που το γλέντησαν. Λέγοντας «μπράβο ρε, μπράβο, και εις ανώτερα». Πάμε ακόμα πιο βαθιά.

Πράγμα που σημαίνει ότι μόλις το περιστατικό έγινε βούκινο στα media, αμέσως, την ίδια στιγμή, έπρεπε να διαταχθεί ανακριτική διαδικασία. Επρεπε ακόμα να ξηλωθούν τα «γαλόνια» και των δύο «λεβεντόπαιδων». Και έπρεπε άπαντες οι «πελάτες» αυτής της ζωντανής πορνογραφίας να βρεθούν εκτός υπηρεσίας. Τουλάχιστον. Δηλαδή μετέτρεψες το αστυνομικό τμήμα σε γκαρσονιέρα; Εξω από δω. Ντροπιάζεις το Σώμα. Πάμε ακόμα πιο βαθιά.

Τι έγινε δικαστικά; Οι δύο τύποι απλώς απολογήθηκαν και στη συνέχεια «αφέθησαν ελεύθεροι». Πράγμα που σημαίνει πως ο δικός τους λόγος ήταν πιο φερέγγυος και πιο ισχυρός. Πράγμα που σημαίνει, για τη Δικαιοσύνη, πως δεν υπήρξε βιασμός. Α πα πα, τέτοια πράγματα δεν γίνονται εντός αστυνομικού τμήματος.

Και πράγμα που σημαίνει ότι συντόμως οι δύο αυτοί «παιδαράδες» θα ελέγχουν όλους εμάς και θα προσκομίζουν και θα καρπαζώνουν μικρούς πορτοφολάδες. Ισως κι εκείνους τους άμοιρους που αρπάζουν μια φρατζόλα ψωμί από τον φούρνο της γειτονιάς τους.

Πάμε τώρα στον πάτο και την ανατροπή του «Law and Order». Εννοώ στο σύστημα της Δικαιοσύνης. Τι θα συμβεί στην περίπτωση του Ηλία Μίχου; Ποια η ποινή και πόσο θα μείνει πίσω από τα σίδερα της φυλακής; Τι λέει ο σχετικός νόμος;

Τα ισόβια καταλήγουν σε περίπου 18 χρόνια. Τα οποία και αυτά, λένε οι επαΐοντες, στην περίπτωση που ο συγκεκριμένος ισοβίτης επιδείξει υποδειγματική συμπεριφορά εντός των φυλακών, μπορεί να μετατραπούν σε έξι με οκτώ χρόνια. Περίφημα.

Τι λένε οι ειδικοί ψυχολόγοι σχετικά με τη διαφορά ανάμεσα στον παιδόφιλο και τον παιδεραστή; Πως ο πρώτος μπορεί να θεραπευτεί. Ο δεύτερος ποτέ των ποτών. Οταν με το καλό εξέλθει από τη φυλακή, θα επιστρέψει στα γνωστά και αγαπημένα «καθήκοντά» του. Τι σημαίνει αυτό; Με βούλα και υπογραφή του νομοθέτη, των βουλευτών που ψήφισαν και των κομμάτων, ο Ηλίας Μίχος θα ορμήσει να χτυπήσει. Ιδού το μεγαλείο του «νόμου και της τάξεως».

Εκπαιδευμένη ανικανότητα. Οι λύκοι από ψηλά. Τα αμνοερίφια πάντα χαμηλά. Μπεεεεε!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ