Αμερικανικές εκλογές-Τζο Μπάιντεν: Είμαστε σε τροχιά να κερδίσουμε τις εκλογές - Δείτε βίντεο

Αμερικανικές εκλογές-Τζο Μπάιντεν: Είμαστε σε τροχιά να κερδίσουμε τις εκλογές - Δείτε βίντεο

Θα πρέπει να καταμετρηθεί και η τελευταία ψήφος για να έχουμε τον νικητή των εκλογών τόνισε ο Τζο Μπάιντεν από το Ντελαγουερ

biden-joe
Μήνυμα νίκης στις αμερικανικές εκλογές επιχείρησε να στείλει το πρωί της Τετάρτης (ώρα Ελλάδος) ο υποψήφιος των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν.

«Είμαι εδώ για να σας πω ότι είμαστε σε τροχιά για να κερδίσουμε» είπε στους οπαδούς του σε συγκέντρωση στο Ντέλαγουερ ο Μπάιντεν.

«Το ξέραμε ότι αυτό θα εξελιχθεί έτσι. Μπορεί να πάμε μέχρι σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί» ειπε ο Μπάιντεν για την διαδικασία ανακοίνωσης των οριστικών αποτελεσμάτων.

Τόνισε, δε, ότι η χώρα θα πρέπει να περιμένει μέχρι να καταμετρηθεί ακόμα και η τελευταία ψήφος προκειμένου να ανακοινωθεί ο νικητής των εκλογών.



«Ξέρουμε οτι κάθε ψηφοδέλτιο μετράει, νιώθουμε καλά για το πού βρισκόμαστε. Είμαστε σίγουροι για την Αριζόνα, νιώθουμε αυτοπεποίθηση για την Τζόρτζια, νιώθουμε πολύ καλά για το Ουισκόνσι και το Μίσιγκαν. Θα πάρει πολύ χρόνο αλλά στο τέλος θα την κερδίσουμε την Πενσιλβάνια. Μέχρι να μετρηθούν οι ψήφοι στην Φιλαδέλφεια μπορεί να πάμε μέχρι αύριο το πρωί» πρόσθεσε ο Μπάιντεν.

Κλείνοντας τη σύντομη τοποθέτησή του ο Μπάιντεν είπε «θα ήθελα να σας ευχαριστήσω τον καθένα που ψήφισε. Είμαι ευγνώμων για όσους βοήθησαν να ολοκληρωθεί η διαδικασία».

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα παράνομη NAVTEX από Τουρκία: Στέλνει το Barbaros στην κυπριακή ΑΟΖ

Η Σάρα ΜακΜπράιντ γίνεται η πρώτη τρανς Γερουσιαστής στην ιστορία των ΗΠΑ

Ο Μπόρατ ξεβρακώνει «ψεκασμένους»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ