efood: Στηρίζουμε το δικαίωμα κάθε γυναίκας να ζει χωρίς τον φόβο της βίας

efood: Στηρίζουμε το δικαίωμα κάθε γυναίκας να ζει χωρίς τον φόβο της βίας

Ενισχύοντας το πρόγραμμα νομικής και ψυχοκοινωνικής βοήθειας του Κέντρου Διοτίμα, στεκόμαστε στο πλευρό των γυναικών για μια πιο δίκαιη ζωή χωρίς βία και διακρίσεις.

τελικο
Κάθε γυναίκα δικαιούται να ζει χωρίς το φόβο της βίας. Με αίσθημα καθήκοντος απέναντι σε όλες τις γυναίκες, το efood στηρίζει έμπρακτα αυτό το δικαίωμα μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Love Delivered.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, από την 1η μέχρι και τις 14 Μαρτίου, όλες οι δωρεές που πραγματοποιούνται μέσα από τις παραγγελίες των χρηστών του efood θα δοθούν στο πρόγραμμα νομικής και ψυχοκοινωνικής βοήθειας του Κέντρου Διοτίμα, συμβάλλοντας στην εξάλειψη της έμφυλης βίας και την υποστήριξη των θυμάτων.

Μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις. Κάνε τη δωρεά σου επιλέγοντας το ποσό που επιθυμείς κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου και ενίσχυσε το έργο του Κέντρου Διοτίμα για την ενδυνάμωση των γυναικών.

Στηρίζουμε τις γυναίκες #LoveDelivered



Κάθε δωρεά από εσένα είναι βοήθεια για όλες.
#LoveDelivered

Σχετικά με το Love Delivered
Το Love Delivered εκφράζει έμπρακτα το βασικό στόχο της εταιρείας να δίνει πίσω και να προσφέρει στην κοινωνία. Παράλληλα, μέσω ενεργειών “Love Delivered” στην πλατφόρμα, οι χρήστες του efood έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν μέσω της παραγγελίας τους σε επιλεγμένους σκοπούς.

Σχετικά με το efood

Tο efood είναι η υπηρεσία delivery στην Ελλάδα μέσω της οποίας μπορεί κανείς να παραγγείλει από 15.000 καταστήματα σε 90 πόλεις της Ελλάδας με τρία απλά βήματα: προσθήκη, καλάθι, αποστολή. #efoodgr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης