Κώστας Μαρτάκης: Ένα μακρινό όνειρο είναι ένα σπίτι εκτός Αθηνών, να έχω κτήμα με τα ζώα μου
Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός, είπε ο τραγουδιστής
Ιωάννα Μαρίνου
Ένα σπίτι μακριά από την Αθήνα, είναι στα μελλοντικά όνειρα του Κώστα Μαρτάκη, εκφράζοντας την επιθυμία να αποκτήσει ένα κτήμα με ζώα.
Ο τραγουδιστής μοιράστηκε μία σκέψη του αναφορικά με τα επόμενα χρόνια της ζωής του, δηλώνοντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» που προβλήθηκε την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, ότι μακροπρόθεσμα φαντάζεται τον εαυτό του να αποκτήσει ένα σπίτι εκτός Αθηνών, καλλιεργώντας τα δικά του φρούτα και λαχανικά.
Αναφερόμενος σε αυτό το πλάνο, ο Κώστας Μαρτάκης είπε: «Ένα μακρινό όνειρο είναι ένα σπίτι εκτός Αθηνών, μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να μπορώ να έχω το δικό μου κτήμα, με τα δικά μου ζώα, με ζαρζαβατικά μου, τα φρούτα μου, τα λαχανικά μου».
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.