Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για τις επιθέσεις που έχει δεχτεί στα social media, αλλά για τις νομικές διαδικασίες που έχει κινήσει.
Η γνωστή Instagrammer βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και αρχικά, ανέφερε: «Οι άνθρωποι της τηλεόρασης δεν νομίζω ότι είναι τόσο επικριτικοί μαζί μου. Νομίζω περισσότερο στα σχόλια στο Twitter είναι».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα μηνύματα που έχει δεχτεί στα social media. «Μου έχουν στείλει και χοντρά μηνύματα κι επιθέσεις. Αυτό που με φοβίζει περισσότερο είναι ότι κάποιος μπορεί να εντοπίσει πού μένω. Μου έχουν στείλει "αν σε ξαναπετύχω εκεί...". Αυτά λίγο με τρομάζουν», εξήγησε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1kbjjovzya9)
Ξεκαθάρισε μάλιστα, πως σε δύο περιπτώσεις, χρειάστηκε να κινηθεί νομικά. «Έχω κινηθεί νομικά για δύο πολύ σοκαριστικές περιπτώσεις. Είχα πολύ υλικό, το προώθησα στη δικηγόρο μου και εκείνη έκανε τις κατάλληλες ενέργειες», τόνισε.
Τέλος, αναφερόμενη στη βία, είπε: «Είχε γίνει χαμός με ένα βίντεο που ανέβασα για τους άνδρες. Η βία είναι εκεί έξω, μπορούμε να βρούμε γιατί υπάρχει; Για ποιον λόγο υπάρχει τόση βία; Μπορεί κάποιος να το εκλάβει ευνουχιστικά αυτό, το καταλαβαίνω».
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.