Ο Στάθης Σχίζας αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor All Star, μετά από ένα νέο που του μετέφερε η Ελευθερία Ελευθερίου και το οποίο επηρέασε αρνητικά την ψυχολογία του.
Ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει στην Ελλάδα, όμως δεν θέλησε να δώσει συνέντευξη μέσω Skype στην εκπομπή «Πρωινό μας».
Όλοι οι παίκτες μετά την αποχώρησή τους από το Survivor, δίνουν συνέντευξη διαδικτυακά στην εκπομπή, καθώς βρίσκονται ακόμα στον Άγιο Δομίνικο, ενώ λίγες ημέρες αργότερα, βρίσκονται και καλεσμένοι στο πλατό.
Ο Στάθης Σχίζας ωστόσο, αρνήθηκε, όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής. «Να πω κάτι. Όταν ένας παίκτης αποχωρεί από το παιχνίδι, λίγες ώρες μετά μας δίνει μια συνέντευξη μέσω Skype. Ο Στάθης δεν ήθελε να μιλήσει. Θα έρθει εδώ στο πλατό βεβαίως ο άνθρωπος. Μας ενημέρωσε η παραγωγή πως δεν είναι καλά ψυχολογικά», είπε.
Ο δημοσιογράφος, Νίκος Παρτσώλης, ο οποίος μίλησε με την παραγωγή, δήλωσε για τον παίκτη: «Σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή είναι μια χαρά, σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι, που για αυτά θα τον ρωτούσαμε, δεν είναι έτοιμος να απαντήσει στις ερωτήσεις, είναι άσχημα ψυχολογικά σε αυτό το κομμάτι. Και ζητάει συγγνώμη και από τους τηλεθεατές του "Πρωινού μας" και από εμάς για αυτή τη μη συνέπειά του. Δεκτή η συγγνώμη του, φυσικά, σεβόμαστε αυτή τη συνθήκη του. Επιστρέφει σήμερα το απόγευμα, ας πάρει τον χρόνο του».
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους