ΗΠΑ: Ο Τραμπ επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται υπό καθεστώς έρευνας

ΗΠΑ: Ο Τραμπ επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται υπό καθεστώς έρευνας

Ο ρεπουμπλικανός πρόεδρος μίλησε για «κυνήγι μαγισσών», τονίζοντας χαρακτηριστικά: «ερευνώμαι για την απόλυση του διευθυντή του FBI, από τον άνθρωπο που μου είπε να απολύσω τον διευθυντή του FBI»

ΗΠΑ: Ο Τραμπ επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται υπό καθεστώς έρευνας
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαίωσε με ανάρτησή του στο twitter ότι τελεί υπό καθεστώς έρευνας για την απόλυση του τότε διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ.

Ο ρεπουμπλικανός πρόεδρος εμφανίστηκε αρκετά ειρωνικός στην ανάρτησή του, κάνοντας λόγο εκ νέου για «κυνήγι μαγισσών», τονίζοντας πως «ερευνώμαι για την απόλυση του διευθυντή του FBI, από τον άνθρωπο που μου είπε να απολύσω τον διευθυντή του FBI».


Κλείσιμο

Ο αναπληρωτής γενικός εισαγγελέας, Ρομπ Ρόζενστάιν είχε γράψει ένα γραμμά-εισήγηση, το οποίο ο Λευκός Οίκος χρησιμοποίησε για να αιτιολογήσει την απομάκρυνση του Τζέιμς Κόμεϊ από τη διεύθυνση του FBI.

Τόσο το FBI όσο και το Κογκρέσο ερευνούν τις σχέσεις του Ντόναλντ Τραμπ με τη Ρωσία και το αν και κατά πόσο Ρώσοι χάκερ λειτούργησαν προς όφελος του ρεπουμπλικανού πολιτικού και επιχειρηματία κατά την προεκλογική περίοδο.

Σε ανάρτησή του ο Ντόναλντ Τραμπ, έγραψε χαρακτηριστικά πως «μετά από 7 μήνες έρευνας, αναφορικά με τη "συμπαιγνία μου με τους Ρώσους", κανένας δεν έχει παρουσιάσει αποδείξεις».



Νωρίτερα, ο Αμερικανός πρόεδρος είχε αφήσει να εννοηθεί ότι η δίωξη στην οποία υπόκειται, εκπορεύεται από τους πολιτικούς του αντιπάλους, ήτοι τους Δημοκρατικούς, «ανεβάζοντας» δύο ακόμα μηνύματα στο twitter...





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης