Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυρά σε ισλαμικό κέντρο στην Ζυρίχη, αναφέρει στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα Blick. Λίγες ώρες αργότερα, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι βρέθηκε ένα ακόμη άτομο δίπλα στο κτίριο, αυτή τη φορά νεκρό, χωρίς να διευκρινίσει ο,τιδήποτε για την ταυτότητά του.
Την επίθεση επιβεβαίωσε η ελβετική αστυνομία, η οποία απέκλεισε την περιοχή και διεξάγει έρευνα. Όπως ανέφεραν οι ελβετικές αρχές, οι τρεις τραυματίες βρέθηκαν ακριβώς μπροστά στην πόρτα του ισλαμικού κέντρου, ενώ ο δράστης διέφυγε αμέσως.
Το ισλαμικό κέντρο στη Ζυρίχη βρίσκεται πολύ κοντά στον σταθμό του μετρό στην περιοχή, γεγονός που έχει αυξήσει ακόμη περισσότερο το επίπεδο ετοιμότητας, ενώ στο σημείο δεν κάνουν στάση οι συρμοί.
Η επίθεση έγινε λίγη ώρα μετά τα γεγονότα στην Τουρκία και τη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα.
Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης κατάφερε να διαφύγει, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.
Οι τρεις τραυματίες έχουν επιβεβαιωθεί από τις ελβετικές αρχές.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.