Νέα δημοσκόπηση: Ισοπαλία για ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ και στην πρόθεση και στην εκτίμηση ψήφου!

Νέα δημοσκόπηση: Ισοπαλία για ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ και στην πρόθεση και στην εκτίμηση ψήφου!

Με ποσοστό 24,6% και 31,6%, αντίστοιχα - Τρίτο κόμμα η ΧΑ - Στο όριο για τη Βουλή ο Καμμένος

Νέα δημοσκόπηση: Ισοπαλία για ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ και στην πρόθεση και στην εκτίμηση ψήφου!
Το εκλογικό θρίλερ που αναμένεται να ζήσουμε τη νύχτα της 20ής Σεπτεμβρίου έρχεται να επιβεβαιώσει άλλη μία δημοσκόπηση, αυτή τη φορά της Metron Analysis, για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού του ΑΝΤ1.

Στη δημοσκόπηση, που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η ΝΔ συγκεντρώνουν ποσοστό 24,6% στην πρόθεση ψήφου.

Κλείσιμο


Η Χρυσή Αυγή ακολουθεί με 5,6%, το ΚΚΕ με 4,8%, Το Ποτάμι με 4,6%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) με 4,2%, ενώ η Λαϊκή Ενότητα και η Ένωση Κεντρώων συγκεντρώνουν από 3% έκαστη. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συγκεντρώνουν 2,3%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχεται σε 9,1% (7,7% αναποφάσιστοι και 1,4% «δεν απαντώ»).



Ισοπαλία προκύπτει και στην εκτίμηση ψήφου, με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ να συγκεντρώνουν από 31,6%. Ακολουθούν: Χρυσή Αυγή με 7,2%, ΚΚΕ με 6,2%, Ποτάμι με 5,9%, Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) με 5,3%, Ένωση Κεντρώων με 3,9% και Λαϊκή Ενότητα με 3,8%, ενώ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κινούνται «οριακά» στο 3%, που οδηγεί εντός Βουλής.

Στην «παράσταση νίκης», το 57% θεωρεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα. Το 29% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι πρώτο κόμμα θα είναι η Νέα Δημοκρατία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης