«Πρόσφορο έδαφος» αναμένει η κυβέρνηση στην συνάντηση με τον Ρέντσι

«Πρόσφορο έδαφος» αναμένει η κυβέρνηση στην συνάντηση με τον Ρέντσι

Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι η δήλωση του κ. Ρέντσι στο ραδιοφωνικό δίκτυο RTL 102.5 ότι πρέπει να μεταθέσουμε την κουβέντα από την πολιτική της λιτότητας προς την ανάπτυξη και τις επενδύσεις, είναι θετικό μήνυμα εν όψει της συνάντησης

«Πρόσφορο έδαφος» αναμένει η κυβέρνηση στην συνάντηση με τον Ρέντσι
Το βάρος στην συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ιταλό πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι ρίχνει τώρα η κυβέρνηση.

O Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να τονίσει στον Ματέο Ρέντσι ότι είμαστε έτοιμοι προχωρήσουμε σε μεταρρυθμίσεις στην κατεύθυνση της δημοσιονομικής ισορροπίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Θα επισημάνει ακόμα το γεγονός ότι αυτό απαιτεί και χρόνο και δημοσιονομικό χώρο. Και θα επισημάνει ότι η στροφή προς την ανάπτυξη και τις επενδύσεις δεν μπορεί να υπάρξει μέσα από την τρόικα που βάζει φραγμούς. Και ακόμη ότι επιτέλους η Ευρώπη πρέπει να εμπιστεύεται θεσμούς και τα όργανά της.

Κλείσιμο
Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι η δήλωση του κ. Ρέντσι στο ραδιοφωνικό δίκτυο RTL 102.5 ότι πρέπει να μεταθέσουμε την κουβέντα από την πολιτική της λιτότητας προς την ανάπτυξη και τις επενδύσεις, αποτελεί πρόσφορο έδαφος για μία παραγωγική συζήτηση μεταξύ των δύο πρωθυπουργών το απόγευμα της Τρίτης στη Ρώμη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης