Γολγοθάς χωρίς τέλος για τη ντίβα του σινεμά Μαίρη Χρονοπούλου

Γολγοθάς χωρίς τέλος για τη ντίβα του σινεμά Μαίρη Χρονοπούλου

"Έχασα το μοναδικό άνθρωπο που είχα στη ζωή τώρα πια είμαι εντελώς μόνη μου έτσι και αλλιώς όλοι με ξέχασαν", λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια στο protothema.gr

Γολγοθάς χωρίς τέλος για τη ντίβα του σινεμά Μαίρη Χρονοπούλου
Για πολλές δεκαετίες θεωρείτο η πιο εντυπωσιακή κινηματογραφική ντάμα του σινεμά. Έγραψε δικό της κεφάλαιο στο χώρο του θεάτρου και παράλληλα έζησε μεγάλες δόξες μεγαλεία και αποθέωση. Ένα ατύχημα που συνέβη πριν αρκετά χρόνια και ενώ εκείνη οδηγούσε θα της άλλαζε όμως τη ζωή δραματικά από τη μια στιγμή στην άλλη καθώς θα καθηλωνόταν σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ήταν η αρχή ενός εφιάλτη που μετρά πάνω από 15 χρόνια με απώλειες για εκείνη σε επαγγελματικό και συναισθηματικό επίπεδο.

«Βρέθηκα μόνη. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για μένα πραγματικά. Όλοι γνώριζαν αλλά δε χτύπησε κανείς ούτε τηλέφωνο, ούτε ήρθε να με δει. Η κοπέλα που με φρόντιζε η Ταμάρα ήταν το στήριγμά όλα αυτά τα χρόνια η οποία όμως έφυγε στην πατρίδα της. Και βέβαια η μητέρα μου ένας εκπληκτικός άνθρωπος, που στάθηκε βράχος στο πλευρό μου, μέχρι που η ασθένειά της την κατέβαλε και πραγματικά ήταν πολύ δύσκολο όλο αυτό και για κείνη και για μένα. Χάνεις το κομμάτι της ζωής σου όταν φεύγει η μάνα και μάλιστα σε ηλικία 107 χρόνων ο πόνος δεν αλλάζει. Τώρα δεν έχω άλλα περιθώρια από το να συνειδητοποιήσω πως απέμεινα εντελώς μόνη. Και όπως έλεγε η Σκάρλετ Ο Χάρα πάντα ήλπιζα και βασιζόμουν στην καλοσύνη των ξένων...", καταλήγει συγκινημένη η κ. Μαίρη Χρονοπούλου.

Κλείσιμο
   





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης