Lady Gaga: «Έλληνες, είμαστε υπερήφανοι για την πατρίδα σας»

Lady Gaga: «Έλληνες, είμαστε υπερήφανοι για την πατρίδα σας»

Η τραγουδίστρια εκθείασε τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, μιλώντας τυλιγμένη με την ελληνική σημαία - Πλήθος επωνύμων στο ΟΑΚΑ

Lady Gaga: «Έλληνες, είμαστε υπερήφανοι για την πατρίδα σας»
Η εκκεντρική τραγουδίστρια Lady Gaga ενθουσίασε τους θαυμαστές της, που έσπευσαν να την απολαύσουν το βράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ.

Η πολυαναμενόμενη συναυλία «ArtRave: The Artpop Ball Tour», που είναι μέρος παγκόσμιας περιοδείας της που ξεκίνησε στις 10 Σεπτεμβρίου από το Ντουμπάι,  ξεκίνησε με 20 λεπτά καθυστέρηση.

Η διάσημη τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή του Ολυμπιακού Σταδίου λίγο μετά της 9 το βράδυ  και τραγούδησε για τα «τερατάκια» της, φορώντας τα εκκεντρικά σύνολά της, αποζημιώνοντας τους θαυμαστές της, οι οποίοι την περίμεναν από νωρίς το απόγευμα έξω από τον συναυλιακό χώρο.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι το ΟΑΚΑ δεν κατάφερε να γεμίσει για την εκκεντρική σταρ, η Lady Gaga συγκίνησε όσους έσπευσαν να τη δουν όταν τυλίχθηκε με την ελληνική σημαία και άρχισε να εκθειάζει τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, μιλώντας για την Ακρόπολη.

«Έλληνες, να ξέρετε ότι είμαστε υπερήφανοι για την πατρίδα σας», είπε, απευθυνόμενη στους θαυμαστές της η τραγουδίστρια.
Κλείσιμο

Η Lady Gaga έφτασε στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 20:00, ενώ λίγη ώρα αργότερα άρχισαν να καταφτάνουν στο Ολυμπιακό Στάδιο και πολλοί επώνυμοι, μεταξύ των οποίων η Νικολέττα Ράλλη και η Άννα Πρέλεβιτς.

Μάλιστα, στη συναυλία βρέθηκε και η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, ενώ από τους πρώτους θαυμαστές της τραγουδίστριας που πήγαν στο Ολυμπιακό Στάδιο για τη συναυλία ήταν και η Κατερίνα Παναγοπούλου, η σύζυγος του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, η απαγωγή του οποίου  είχε συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

H ντίβα της ποπ μουσικής αποχώρησε από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», στο οποίο διαμένει, λίγο πριν τις 19:30 της Παρασκευής, φορώντας ένα λευκό φόρεμα και μια τιάρα στο κεφάλι (δείτε εδώ), ωστόσο, τα «τερατάκια» -όπως η ίδια αποκαλεί τους θαυμαστές της- βρίσκονταν έξω από τον συναυλιακό χώρο από νωρίς το απόγευμα.

Πολυπληθείς ουρές είχαν σχηματισθεί σε κάθε είσοδο του ΟΑΚΑ και θαυμαστές όλων των ηλικιών περίμεναν υπομονετικά πολλές ώρες μέχρι να περάσουν μέσα και να καθίσουν στις θέσεις τους.

Την ίδια ώρα, αυξημένα ήταν και τα μέτρα ασφαλείας γύρω από τον συναυλιακό χώρο, ενώ η Τροχαία είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή είσοδος των οχημάτων στο ΟΑΚΑ, καθώς και η κυκλοφορία στους γύρω δρόμους.

Τέλος, για όσους, δεν είχαν προλάβει να τυπώσουν την αγαπημένη τους σταρ σε μπλουζάκια, πάγκοι με τη Lady Gaga σε t-shirt και σε διάφορες εμφανίσεις της ήταν επίσης διαθέσιμοι.

Η έναρξη της συναυλίας



Η Lady Gaga ερμηνεύει το Bad Romance



Η Lady Gaga ερμηνεύει το Poker Face


Η συγκινητική στιγμή που διαβάζει γράμμα θαυμαστή της











 Η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη

 

Η Υπουργός Τουρισμού με την κ.Αγάπη Βαρδινογιάννη και την κ.Χρυσή Βαρδινογιάννη



Η σύζυγος του εφοπλιστή Παναγόπουλου, Κατερίνα



Η Τάμτα



Η Δήμητρα Ματσούκα με τον Ρένο Χαραλαμπίδη



Ο Τάκης Ζαχαράτος και η Πηγή Δεβετζή



Πάρις Κασιδόκωστας, Άνθιμος Ανανιάδης και Κατερίνα Στικούδη



Κατερίνα Στικούδη



Η Νίνα Λοτσάρη



Η Νόνη Δούνια



Η Αννίτα Ναθαναήλ



Η Σάσα Σταμάτη



Η Άννα Δρούζα



Ο Πέτρος Ίμβριος



Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος



Η Shaya με το συγκρότημα 2it



Η Νικολέττα Ράλλη




Η Λένα Αρώνη



Και τα περίεργα...





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης