Η Ελένη Λουκά δίνει το δικό της... show: «Gaga είσαι του σατανά, του διαβόλου»

Η Ελένη Λουκά δίνει το δικό της... show: «Gaga είσαι του σατανά, του διαβόλου»

Δείτε την να φωνάζει έξω απο τη «Μεγάλη Βρετανία» - «Έχει μπει μέσα σου ο διάβολος. Πατέρας σου είναι ο σατανάς. Έρχεται το τέλος σου. Έξω από την Ελλάδα, τη βρωμίζεις» ακούγεται να λέει η Ελένη Λουκά

Η Ελένη Λουκά δίνει το δικό της... show: «Gaga είσαι του σατανά, του διαβόλου»
Αντίστροφα μετρούν πλέον οι fans της Lady Gaga, τα «τερατάκια» όπως η ίδια τα αποκαλεί, για τη μεγάλη συναυλία που θα γίνει απόψε στο ΟΑΚΑ. Η εκκεντρική σταρ θα ανέβει στη σκηνή και οι θαυμαστές της ανυπομονούν για το μεγάλο show της λατρεμένης τους!

Το δικό της... show όμως έδωσε πριν από λίγο και η γνωστή σε όλους Ελένη Λουκά που έκανε την επανεμφάνισή της, μιας και είχε καιρό να... «χτυπήσει».

Βρέθηκε, λοιπόν, έξω από τη «Μεγάλη Βρετανία» και με το ύφος που τη χαρακτηρίζει άρχισε να φωνάζει απευθυνόμενη στην Gaga: «Lady Gaga είσαι του σατανά, του διαβόλου. Έχει μπει μέσα σου ο διάβολος. Πατέρας σου είναι ο σατανάς. Έρχεται το τέλος σου. Έξω από την Ελλάδα, τη βρωμίζεις» ακούγεται να λέει η Ελένη Λουκά. «Η Ελλάδα είναι του Θεού. Ελλάδα σημαίνει ορθοδοξία. Είναι δοξασμένη χώρα και έρχεσαι να τη διαλύσεις, να την καταστρέψεις. Γυμνώνεσαι συνέχεια. Θα σου κάνω παγκόσμια μήνυση» συνεχίζει.

Κλείσιμο
Μάλιστα φρόντισε να «στολίσει» την ντίβα της ποπ και στα ...αγγλικά. «Lady Gaga out of Greece. Devil person. Your end is coming».

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης