Η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα «Πάμε Δανάη» έκανε πρεμιέρα στη μεσημεριανή ζώνη.
Η παρουσιάστρια του MEGA εμφανίστηκε με ένα φλοράλ φόρεμα και αρχικά, χαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό.
«Καλή αρχή και σε εμάς και σε εσάς. Για 5η χρονιά στο MEGA. Θα είναι ένα ωραίο ταξίδι και φέτος, έχουμε ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4dlidt961a9)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Θέλω να σας δείξω, πριν υποδεχτούμε τα παιδιά, πώς αντιδράσαμε όταν μάθαμε ότι πάμε μεσημέρι», ενώ έπειτα προβλήθηκε ένα βίντεο με την ίδια και τον Άρη Καβατζίκη να φωνάζουν τρομαγμένοι, ενώ είναι μάλλον σε ένα escape room.
«Θα σας αποκαλύψουμε νέες στήλες, νέες ενότητες. Κάποιος θα αναρωτιέται γιατί έχουμε άγχος. Δεν είναι κακό άγχος. Είναι αγωνία να φτάσει σε εσάς η δική μας χαρά», πρόσθεσε.
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.