Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες από το Άμπου Ντάμπι στα social media.
Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και φροντίζει να μοιράζεται εκεί με το κοινό της στιγμές της καθημερινότητάς τους.
Αυτή τη φορά, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στιγμιότυπα με την ίδια και τον Πορτογάλο άσο του ποδοσφαίρου, από την επίσκεψή τους στην παραλία.
Σε άλλες φωτογραφίες, η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ ποζάρει με το μαγιό της, ενώ κάνει ηλιοθεραπεία, ενώ σε άλλο στιγμιότυπο, φωτογραφίζεται σε μία καφετέρια.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Δύο ημέρες για δύο👩❤️👨», πράγμα που σημαίνει ότι εκείνη κι ο αγαπημένος της αποφάσισαν να περάσουν λίγο χρόνο μαζί, σαν ζευγάρι, μακριά από τα παιδιά τους και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.