Ο Γιώργος Τσαλίκης στηρίζει θερμά την ομάδα του Ολυμπιακού και το μοιράστηκε, τόσο στα social media, όσο και στον χθεσινό αγώνα με τον Άρη.
Ο τραγουδιστής έδωσε το «παρών» στο γήπεδο Καραϊσκάκη το απόγευμα της Κυριακής και παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί, γύρισε ένα χιουμοριστικό βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο ίδιος να φοράει μπουφάν με το λογότυπο του Ολυμπιακού, έχοντας πάρει θέση σε μία καντίνα έξω από το γήπεδο.
Στο κλιπ, το οποίο δημοσίευσε στο Instagram, ο Γιώργος Τσαλίκης προσκαλεί τον κόσμο για να τους πουλήσει χοτ ντογκ.
Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «Οι Κυριακές μας».
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.