Στον καναπέ του «Στούντιο 4» κάθισε το απόγευμα της Τετάρτης 22 Δεκεμβρίου η Ελένη Ψυχούλη. Μεταξύ άλλων, εξέφρασε την άποψη της για τα χρήματα, αποκαλύπτοντας το χαμηλό κόστος του ρούχου που φορούσε εκείνη τη στιγμή.
«Τα λεφτά δεν έχουν καμία αξία. Μας έχουν μάθει σε αυτό τον κόσμο ότι πρέπει να είμαστε νέοι, πλούσιοι, αδύνατοι και αθάνατοι. Όταν ζητάς να ακολουθήσεις αυτό το πρότυπο, σου λένε πώς γίνεται με λεφτά. Μα γίνονται αυτά με λεφτά; Τίποτα δεν γίνεται με λεφτά. Δεν σου δίνουν καν τα εργαλεία για να τα πετύχεις αυτά. Η χαρά και η ευτυχία δεν είναι ο καταναλωτισμός.
Θεωρώ ντροπή το να μιλάς συνεχώς για τα χρήματα, ντροπή το να ασχολείσαι με αυτό το πράγμα» υποστήριξε η διάσημη μαγείρισσα και τηλεπερσόνα.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της ΕΡΤ:
Εν συνεχεία, ανέφερε: «Όλα μου τα ρούχα κοστίζουν από ένα έως πέντε ευρώ, το ορκίζομαι. Αυτό που φοράω τώρα, κάνει 3,90 και είναι από κινεζάδικο, '80s και είναι ωραίο! Μαζί με την βάτα 3,90».
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους