Θα «έσπρωχνε» σημαντική ποσότητα χασίς στο Ηράκλειο

Θα «έσπρωχνε» σημαντική ποσότητα χασίς στο Ηράκλειο

Ο 29χρονος διακινητής είχε ήδη μοιράσει σε 19 αυτοσχέδιες συσκευασίες τα 745,40 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που είχε στο σπίτι του

Θα «έσπρωχνε» σημαντική ποσότητα χασίς στο Ηράκλειο
Λίγο πριν βγει για... διανομή του παράνομου εμπορεύματος που είχε στην κατοχή του συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών μέσα στο σπίτι του στο Ηράκλειο ένας νεαρός Έλληνας, που ετοιμαζόταν να διαθέσει σημαντική ποσότητα χασίς σε χρήστες της πόλης.

Ο 29χρονος διακινητής είχε ήδη μοιράσει σε 19 αυτοσχέδιες συσκευασίες τα 745,40 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που είχε στο σπίτι του, μαζί με μια ζυγαριά ακριβείας η ύπαρξη της οποίας επιβεβαίωσε ότι δεν είχε τα ναρκωτικά για προσωπική του χρήση. Οι συσκευασίες κατασχέθηκαν και ο νεαρός δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που του απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Την ίδια δίωξη άσκησε και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Τρικάλων σε έναν 32χρονο Έλληνα και έναν 23χρονο Αλβανό, οι οποίοι εντοπίστηκαν να έχουν στην κατοχή τους μια συσκευασία με αποξηραμένη κάνναβη βάρους 79,1 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Οι δυο νεαροί συνελήφθησαν και διενεργείται προανάκριση για να εξακριβωθεί η προέλευση των ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης