«Μπλόκο» στον Πειραιά σε 26 εκατ. οπιούχα χάπια με «παραλήπτες» τζιχαντιστές
Μετά από επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων του ΣΔΟΕ - Οι τζιχαντιστές χρησιμοποιούν τα χάπι για να γίνοντα αδίστακτες πολεμικές μηχανές
Μια σημαντική επιτυχία κατέγραψε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Οπλων του ΣΔΟΕ, σε συνεργασία με το γραφείο της αμερικανικής DEA στην Αθήνα.
Οι άνδρες του ΣΔΟΕ εντόπισαν στο λιμάνι του Πειραιά ένα ύποπτο κοντέινερ.
Μετά από επιχείρηση άνοιξαν το κοντέινερ και βρήκαν μέσα ένα φορτίο-μαμούθ 26 εκατομμύριων ναρκωτικών οπιούχων χαπιών.
Αυτό που, όμως, κάνει ιδίαιτερη εντύπωση, όπως γράφει η εφημερίδα Έθνος είναι το γεγονός ότι τα χάπια αυτά προορίζονταν για τους τζιχαντιστές στη Λιβύη.
Κλείσιμο
Όπως λένε ειδικοί με τη χρήση των χαπιών αυτών - αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ - οι τζιχαντιστές μετατρέπονται σε αδίστακτες πολεμιικές μηχανές.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.