Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών λόγω επιπλοκών του κορωνοϊού, καθώς ένας 59χρονος ιερέας, που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ, έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Παρασκευής.
Ο άτυχος άντρας, που έπασχε από σακχαρώδη διαβήτη, νοσηλεύοταν αρχικά σε απλή κλίνη, ενώ εισήχθη σε μονάδα εντατικής θεραπείας στις 14 Σεπτεμβρίου.
Με τον θάνατό του, ο συνολικός αριθμός νεκρών στη χώρα ανήλθε στους 370.
Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε νωρίτερα ο ΕΟΔΥ, από το σύνολο των νεκρών, οι 138 είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων ήταν τα 78 έτη και το 97% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.