Μπορούσαν το χρυσό, πάλεψαν να το κατακτήσουν, ωστόσο και η δεύτερη θέση σε μια Ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι μεγάλη επιτυχία για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό βόλεϊ - Δείτε την απονομή των αργυρών μεταλλίων στις «ερυθρόλευκες»
Η ονειρική πορεία του Ολυμπιακού στο Challenge Cup ολοκληρώθηκε με την δεύτερη θέση, καθώς τα κορίτσια του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς παρότι πάλεψαν και με το παραπάνω, δεν μπόρεσαν να γίνουν οι πρώτες από την Ελλάδα που κατακτούν Ευρωπαϊκό τρόπαιο στην τρίτη συμμετοχή ομάδα της χώρας μας σε τελικό.
Παρά την ήττα βέβαια, η πορεία των «ερυθρόλευκων» στον θεσμό ήταν άκρως πετυχημένη και το αργυρό μετάλλιο μόνο άσχημο δεν είναι. Δείτε την απονομή στον Ολυμπιακό από τον επίσημο λογαριασμό του Ερασιτέχνη στο facebook.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.