Στην Πρέμιερ Λιγκ Μπόρο και ‘Ντίμι’

Στην Πρέμιερ Λιγκ Μπόρο και ‘Ντίμι’

Η Μίντλεσμπρο του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου πήρε την ισοπαλία που χρειαζόταν από την Μπράιτον και επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία του Αγγλικού ποδοσφαίρου

Στην Πρέμιερ Λιγκ Μπόρο και ‘Ντίμι’
Μετά από 7 χρόνια απουσίας από την Πρέμιερ Λιγκ η Μίντλεσμπρο (φιναλίστ κάποτε του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ) επέστρεψε στην ελίτ του Αγγλικού ποδοσφαίρου, με τον Έλληνα τερματοφύλακα Δημήτρη Κωνσταντόπουλου να είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ανόδου.

Παίζοντας σε 46 αγώνες κατάφερε 22 φορές να κρατήσει ανέπαφη την εστία του και να έχει την καλύτερη άμυνα με 31 γκολ. Το 31ο το δέχθηκε στον σημερινό τελικό, τον ‘αγώνα των 215 εκατομμυρίων ευρώ’ όπως γράφτηκε στην Αγγλία, κόντρα στην Μπράιτον, καθώς τόσο κοστολογείται η άνοδος στην Πρέμιερ Λιγκ.

Κλείσιμο
Η Μίντλεσμπρο ήθελε νίκη η ισοπαλία, προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, δέχθηκε την ισοφάριση στο 55’ αλλά στο 58’ οι αντίπαλοι της έμειναν με 10 παίκτες και χωρίς να απειληθεί κράτησε την ισοπαλία παρά τα 8 λεπτά καθυστερήσεων που είχαμε.

Στο τέλος του αγώνα ο κόσμος μπούκαρε στο γήπεδο για να αποθεώσει τους παίκτες, αλλά και τη διοίκηση για τη μεγάλη επιστροφή.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης