Στον αγώνα με την Ντόρτμουντ στάθηκε ο Ρόμπερτ Μακ, τονίζοντας πως μετά από αυτό θα ασχοληθούν στον ΠΑΟΚ με το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός ανέφερε χαρακτηριστικά:
Για τις καλές του εμφανίσεις φέτος: «Από την αρχή της σεζόν αγωνίζομαι σε μια νέα θέση. Εχω μια ελευθερία κινήσεων να δημιουργήσω αλλά και να τελειώσω τις φάσεις».
Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Προσπαθούμε να παίζουμε στρωτό ποδόσφαιρο και όχι με βαθιές μπαλιές και αυτή είναι μια διαφορά σε σχέση με πέρυσι».
Για τα ματς με την Ντόρτμουντ και τον Ολυμπιακό: «Η Ντόρτμουντ είναι δύσκολη αντίπαλος και δεν θα έπρεπε να παίζει στο Europa League αλλά στο Champions League. Αν παίξουμε το ποδόσφαιρο μας, μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Αν παίξουμε όπως πρέπει, μπορούμε να πάρουμε δύο νίκες. Προτεραιότητά μας είναι η Ντόρτμουντ. Έχουμε δει τον Ολυμπιακό, έκανε καλό ξεκίνημα την σεζόν. Μετά την Ντόρτμουντ όμως θα επικεντρωθούμε στον Ολυμπιακό».
Παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη και καθοδήγηση σε όλα τα στάδια της διαδικασίας αίτησης, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να επιλέξουν την κατάλληλη μορφή χρηματοδότησης, αλλά και να διαχειριστούν επιτυχώς την αίτησή τους