ΠΑΟΚ: Ολα στον αέρα

ΠΑΟΚ: Ολα στον αέρα

Την ώρα που ο Ιβάν Σαββίδης σχεδιάζει αρκετές αλλαγές στον ΠΑΟΚ, που πιθανόν να μην εφαρμοστούν όλες άμεσα, οι ποδοσφαιριστές έχουν «παγώσει» με την παραίτηση Βρύζα και το μέλλον αρκετών είναι

ΠΑΟΚ: Ολα στον αέρα
Κράτησε τον Άγγελο Αναστασιάδη, παρά το κλίμα που υπήρχε εις βάρος του, ενώ ο έμπειρος τεχνικός άνοιξε ουσιαστικά την πόρτα της εξόδου και προσπαθεί να μεταπείσει τον Ζήση Βρύζα, που παραιτήθηκε την Τετάρτη. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν ετοιμάζεται να κάνει αλλαγές στον ΠΑΟΚ, καθώς μοιάζει δυσαρεστημένος από τη λειτουργία που έχει σε κάποια πόστα στον σύλλογο. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα μάλλον για να το δούμε. 

Από εκεί και πέρα ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου του Βορρά» αγνοείται. Την Τετάρτη υπέβαλλε εγγράφως την παραίτηση του και από το πρωί της Πέμπτης οι άνθρωποι της ΠΑΕ τον αναζητούν για να του αλλάξουν γνώμη, αλλά δεν μπορούν να τον βρουν. 

Κλείσιμο
Μάλιστα, όπως αναφέρεται στη «Live Sport», αυτή η κίνηση του Βρύζα έχει σοκάρει αρκετούς από τους παίκτες της ομάδας που επικοινώνησαν χθες κατά τη διάρκεια της ημέρας με στελέχη της ΠΑΕ για να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει. Απορημένοι είναι οι ξένοι, όπως για παράδειγμα ο Ρικάρντο Κόστα και ο Κριστιάν Νομπόα, που αποκτήθηκαν πριν λίγο καιρό στον ΠΑΟΚ, έχοντας δώσει τα χέρια με τον Ζήση Βρύζα, συμφωνώντας με το πρότζεκτ που τους παρουσίασε. Ωστόσο, βλέπουν ότι ο άνθρωπος με τον οποίον μίλησαν για να έρθουν στην Ελλάδα, είναι πιθανόν να αποτελέσει παρελθόν άμεσα. 

Διαβάστε περισσότερα από το sport-fm.gr εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης