Παρελθόν ο Βαγγέλης Αλεξανδρής από τον πάγκο του Πανιώνιου στο μπάσκετ. Αναλαμβάνει ο Κρις Χουγκάζ
Ο Κρις Χουγκάζ είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου. Οι κυανέρυθροι ήρθαν σε πλήρη συμφωνία η οποία και ενεργοποιήθηκε.
Νωρίτερα, οι διοικούντες των κυανέρυθρων είχαν συνομιλήσει με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή και τον είχαν ενημερώσει για την απόφασή τους να μπει ένα τέλος στη συνεργασία τους.
Μάλιστα ο έλληνας τεχνικός ενημέρωσε για την εξέλιξη αυτή μέσω του facebook.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.