Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Καλλιθέας αποτελεί ο Κριστόφ Βαζέχα, ο οποίος πλήρωσε το «μάρμαρο» για τις τελευταίες μέτριες εμφανίσεις και την μικρή συγκομιδή βαθμών από την ομάδα του «Ελ Πάσο»
Την λύση της συνεργασίας με τον Κριστόφ Βαζέχα ανακοίνωσε η διοίκηση της Καλλιθέας.
Οι διοικούντες συνεδρίασαν χθες και αποφάσισαν ομόφωνα πως θα ήταν καλύτερο να αποτελέσει παρελθόν ο Ελληνοπολωνός προπονητής από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Από την πλευρά του, ο παλαίμαχος φορ ευχήθηκε καλή επιτυχία από εδώ και πέρα στους πρώην συνεργάτες και παίκτες του.
Η ανακοίνωση
Κλείσιμο
Κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας μας, ομόφωνα αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Κριστόφ Βαζέχα.
Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και η μικρή συγκομιδή βαθμών, που απομάκρυναν την Καλλιθέα από τις θέσεις των ομάδων που θα συμμετάσχουν στα play-off, έκαναν επιτακτική την ανάγκη να επέλθουν αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.