«Χτυπάει» από τα άκρα

«Χτυπάει» από τα άκρα

Με την τακτική που είχε σε όσες ομάδες εργάστηκε, όπως και στην Σάλκε, τα προηγούμενα χρόνια θα ακολουθήσει και στον ΠΑΟΚ για το προσεχές παιχνίδι με την γερμανική ομάδα. Αναμονή για Μπράαφχαϊντ

«Χτυπάει» από τα άκρα
Προβλήματα στην αμυντική λειτουργία της έβγαλε η Σάλκε στην δεύτερη αγωνιστική της Bundesliga κόντρα στην Βόλφσμπουργκ.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια και οι συμπαίκτες του επικράτησαν με σκορ 4-0 των «βασιλικών μπλε», δείχνοντας τον δρόμο στον ΠΑΟΚ εν όψει των αγώνων των πλέι οφ του Champions League.

Κλείσιμο
Στο παιχνίδι με την Ξάνθη φάνηκε ξεκάθαρα πως ο Χουμπ Στέφενς σκοπεύει να βασιστεί στα άκρα της μεσοεπιθετικής του γραμμής, όπου πλέον υπάρχουν ο Λούκας και ο Στοχ.

Πρόκειται για δύο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να σκοράρουν και να προκαλέσουν «ζημιές» στις αντίπαλες άμυνες. Σε αυτούς τους δύο αναμένεται να βασιστεί ο Ολλανδός τεχνικός και στην αναμέτρηση με την πρώην ομάδα του.

Σήμερα ο 60χρονος προπονητής θα δείξει λογικά φάσεις από το προχθεσινό παιχνίδι της Σάλκε με τους «λύκους» και θα τους αναλύσει πού χρειάζεται να προσέξουν για την τακτική που θα ακολουθούν στο «Φέλτινς Αρένα».

Αναμονή για Μπράαφχαϊντ

Δεδομένο θεωρείται το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Εντσον Μπράαφχαϊντ. Μάλιστα, στον «Δικέφαλο του Βορρά» θα αποφασίσουν για την περίπτωση του 30χρονου αμυντικού της Χόφενχαϊμ.

Αν ο Στέφενς δώσει τη συγκατάθεσή του για τον Ολλανδό στόπερ, τότε δύσκολα ο γερμανικός σύλλογος δεν θα τον αφήσει να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό των Θεσσαλονικέων.


Πηγή: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης