Μπαράζ εμπρησμών στο Αιγάλεω

Μπαράζ εμπρησμών στο Αιγάλεω

Μέσα σε διάστημα λιγότερο των ενενήντα λεπτών ένα αυτοκίνητο, ένα φορτηγό όχημα, ένα μοτοποδήλατο και αρκετοί κάδοι σε διαφορετικές τοποθεσίες τυλίχθηκαν στις φλόγες

Επικοινωνία Ομπάμα με τον Πολωνό πρόεδρο για τη νίκη του
Μπαράζ εμπρησμών στο Αιγάλεω
Στο πόδι βρέθηκε η περιοχή του Αιγάλεω κατά τη διάρκεια της νύχτας από μπαράζ πυρκαγιών σε οχήματα και κάδους απορριμμάτων.

Συγκεκριμένα, μέσα σε διάστημα λιγότερο των ενενήντα λεπτών -από τη 1:10 ως τις 2.30 περίπου- ένα αυτοκίνητο, ένα φορτηγό όχημα, ένα μοτοποδήλατο και αρκετοί κάδοι σε διαφορετικές τοποθεσίες τυλίχθηκαν στις φλόγες.

Κλείσιμο
Αναλυτικά, στη 01:10 τα ξημερώματα ένα όχημα της πυροσβεστικής με 3 άντρες κλήθηκαν να σβήσουν φωτιά που προκλήθηκε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην οδό Σαράφη 80. Στο αυτοκίνητο προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές, ενώ τα αίτια της φωτιάς είναι άγνωστα.

Την ίδια ώρα φωτιά ξέσπασε και σε ένα φορτηγό όχημα, που βρισκόταν σταθμευμένο στην οδό Αθανασίου Διάκου 98. Στο σημείο επιχείρησε ένα πυροσβεστικό όχημα με 3 πυροσβέστες, ενώ στο φορτηγό προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Λίγα λεπτά αργότερα ένα μοτοποδήλατο τυλίχθηκε στις φλόγες στην οδό Αιολίδος 7.

Τέλος, από το διάστημα 01:10 έως και 02:23 φωτιές, μικρής έντασης, ξέσπασαν σε διάφορα σημεία της ευρύτερης περιοχής του Αιγάλεω, σε κάδους απορριμμάτων. Δύο πυροσβεστικά οχήματα με 6 πυροσβέστες ανέλαβαν την κατάσβεση στα σημεία των εστιών.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης