Οι γυναίκες αποφάσισαν: Τα 20 χαρακτηριστικά που κάνουν τον τέλειο άνδρα

couple_1

Πάνω από 1.000 γυναίκες περιέγραψαν πώς θέλουν να είναι ο σύντροφός τους σε συμπεριφορά, προσωπικότητα, δεξιότητες και εξωτερική εμφάνιση

Περισσότερες από 1.000 γυναίκες συμμετείχαν σε έρευνα και αποκάλυψαν ποια είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν έναν άντρα ποθητό. Στην έρευνα που διεξήχθη για λογαριασμό της ιστοσελίδας Menshealth.com
έλαβαν μέρος πάνω από 1.000 γυναίκες ηλικίας 21 ως 54 ετών και κατέληξαν στα 20 χαρακτηριστικά που ψάχνουν να βρουν οι γυναίκες σε έναν άνδρα. Τα χαρακτηριστικά αυτά χωρίζονται σε 4 επιμέρους κατηγορίες: Τη συμπεριφορά, την προσωπικότητα τις δεξιότητες και την εξωτερική εμφάνιση.

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ1. Να είναι πιστός:
Πάνω από 8 στις 10 γυναίκες (ποσοστό 84%) έβαλαν την αφοσίωση στο top 10 των χαρακτηριστικών που αναζητούν σε έναν άντρα.
2. Να μη φοβάται τη δέσμευση: Στις γυναίκες δεν αρέσει ένας άντρας που δεν αφήνει τον εαυτό του να ερωτευτεί και να αγαπήσει. Τρεις στις τέσσερις γυναίκες (ποσοστό 75%) είπαν ότι τους αρέσουν οι άντρες που δεν φοβούνται τη δέσμευση αλλά και που κρατάνε τον λόγο τους και που είναι υπεύθυνοι γενικότερα.
3. Να είναι ευγενικός: Μπορεί να έχει επικρατήσει το στερεότυπο ότι στις γυναίκες αρέσουν τα «κακά παιδιά», ωστόσο το 67% αυτών που συμμετείχαν στην έρευνα είπαν ότι τις «ανάβει» ο ιπποτισμός κι αυτό γιατί είναι ένα γνώρισμα που εμπνέει εμπιστοσύνη.
4. Να έχει ακέραιο χαρακτήρα: Ποσοστό 66% των γυναικών πιστεύουν πως αν ένας άντρας είναι ειλικρινής τότε πιθανότατα θα είναι καλός και στοργικός σύντροφος.
5. Να είναι τρυφερός με τα παιδιά: Η καλή σχέση με τα παιδιά δείχνει ότι ένας άντρας είναι υπομονετικός και προστατευτικός. Τέτοιου είδος χαρακτηριστικά έχουν μεγάλη αξία, τουλάχιστον για το 51% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ


1. Να έχει χιούμορ:
Το να αντιμετωπίζει ένας άντρας τη ζωή με χιούμορ φαίνεται πως είναι απαραίτητο, αφού αυτό φάνηκε να προτιμά το 77% των γυναικών που συμμετείχαν στη μελέτη.
2. Να είναι ευφυής: Οι γυναίκες αγαπούν να «επιδεικνύουν» τον έξυπνο και ενδιαφέροντα σύντροφό τους. Μία στις δύο γυναίκες (ποσοστό 55%) δήλωσαν πως θέλουν ο άντρας να βελτιώνεται συνεχώς και να μην είναι βαρετός.
3. Να έχει πάθος: Πάθος όχι μόνο για το ταίρι του αλλά και για δραστηριότητες και χόμπι όπως ο αθλητισμός ή η τέχνη. Αυτό το χαρακτηριστικό είπε πως εκτιμά το 46% των γυναικών.
4. Να έχει αυτοπεποίθηση: Ένας άντρας που τα έχει καλά με τον εαυτό του εμπνέει ασφάλεια στη σύντροφό του, δήλωσε το 41% των γυναικών.
5. Να είναι γενναιόδωρος: Για σχεδόν 4 στις 10 γυναίκες (ποσοστό 38%) η γενναιοδωρία είναι πολύτιμο χαρακτηριστικό της προσωπικότητας. Και όταν μιλάμε για γενναιοδωρία δεν εννοούμε ο άντρας να πηγαίνει τη σύντροφό του για φαγητό μόνο σε ακριβά εστιατόρια, αλλά να προσφέρει απλόχερα τον χρόνο ή την αγάπη του στους γύρω του.

ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ1. Να είναι καλός ακροατής:
Ένα συχνό παράπονο των γυναικών είναι ότι ο σύντροφός τους δεν τις ακούει ή ότι δεν είναι ποτέ πρόθυμος να συζητήσει. Ποσοστό 53% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν πως ένας άντρας που είναι διαθέσιμος να ακούσει έναν προβληματισμό τους τις κάνει να νιώθουν ασφαλείς.
2. Να είναι ρομαντικός: Περίπου μία στις δύο γυναίκες (ποσοστό 45%) θέλουν ο άντρας να τις εκπλήσσει με ρομαντικές κινήσεις που κάνουν την καρδιά τους να φτερουγίζει. Ο ρομαντισμός είναι για τις γυναίκες ένδειξη θάρρους, αφού δείχνει ότι ο άντρας δεν φοβάται να δείξει πόσο θέλει μια γυναίκα αλλά και ότι κατά βάθος είναι ευαίσθητος.
3. Να είναι καλός στο σεξ: Το καλό σεξ δεν έχει να κάνει μόνο με τον οργασμό. Ένας άντρας που προσπαθεί να ικανοποιήσει τη σύντροφό του στην κρεβατοκάμαρα θα το κάνει και στη σχέση γενικότερα.
4. Να κάνει δουλειές στο σπίτι: Δεν εννοούμε να εκτελεί χρέη καθαρίστριας, αλλά είναι ωραίο ένας άντρας να περιποιείται μια στο τόσο τη σύντροφό του φτιάχνοντάς της ένα ωραίο φαγητό. Αυτό τουλάχιστον φάνηκε να πιστεύει το 23% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα.
5. Να είναι πετυχημένος στη δουλειά του: Μία στις πέντε γυναίκες (ποσοστό 20%) θεωρεί ότι είναι ιδιαίτερα σέξι ο άντρας να έχει μια πετυχημένη καριέρα, αφού αυτό δείχνει πως έχει το πείσμα να πετυχαίνει τους στόχους του, επομένως είναι ικανός να φροντίσει τη σύντροφο και την οικογένειά του.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ1. Να έχει στιλ: Ένας άντρας που προσέχει το ντύσιμό του θα κάνει και τα πολυπόθητα κομπλιμέντα στη σύντροφό του όταν εκείνη είναι περιποιημένη.
2. Να έχει ελκυστικό πρόσωπο: Η συμμετρία των χαρακτηριστικών του προσώπου αποπνέει γοητεία, ενώ αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι σε γενικές γραμμές οι γυναίκες προτιμούν τους άντρες με έντονα ζυγωματικά και μεγάλα μάτια.
3. Να είναι ψηλός: Ποσοστό 15% των γυναικών είπαν ότι θέλουν ο άντρας να είναι πιο ψηλός από εκείνες, χωρίς να είναι απαραίτητα… μπασκετμπολίστας.
4. Να είναι μυώδης: Παραδόξως, μόλις το 13% έβαλαν πολύ ψηλά στις προτεραιότητές τους το γυμνασμένο σώμα. Σε κάθε περίπτωση, είναι ένα χαρακτηριστικό που ελκύει τις γυναίκες και προσδίδει γοητεία στον άντρα.
5. Να έχει καλή φυσική κατάσταση: Κι αυτό όχι μόνο για αισθητικούς λόγους, αλλά γιατί δείχνει ότι ο άντρας έχει πειθαρχία και αυτοέλεγχο. Ποσοστό 12% των γυναικών που συμμετείχαν στη μελέτη δήλωσαν πως αναζητούν αυτό το χαρακτηριστικό στο άλλο φύλο.

ΣΧΟΛΙΑ (17)

Georgetsafoutis

Όλες έχουν πρόβλημα σεξουαλικότητας και να το πούμε και στα αγγλικα όλες έχουν sexual problem

Για την πλειοψηφία των γυναικών

τα 20 στοιχεία που ψάχνουν σε εναν άντρα είναι τα εξής, λεφτά,λεφτά, λεφτά ...........(χ20) τα υπόλοιπα που γράφει το άρθρο είναι απλά αφορμές για απόρριψη.

Όλα για πεταμα

Δεν έχει καμία σημασία τι λέει η γυναίκα αλλά τι κάνει και πως αισθάνεται. Το μόνο που πρέπει να έχει ένας άντρας είναι να είναι ανώτερος της και ανώτερος των υπολοίπων διαθέσιμων επιλογών της. Το γιατί κοιτάει ψηλά δεν έχει σημασία, αρκεί να το κάνει.

Nick the greek

Ola ayta einai mono sthn fantasia, den yparxoyn sthn pragmatikothta, Oi gynaikes exoyn parexhghsei ta panta , Gia merikoys andres poy koinos tha toys legamai lygoyria poy tha epernan kai pantremenes me paidia gia na poyn pos brhkan gynaika , einai poloi apo daytoys. Tha symfonoysa mono me to thema symperifora poy einai poly basiko, apo thn pleyra ton gynaikon fysika, apotomes , kakiasmenes, kai poly fthnes, den einai dynaton, na kaneis compliment sthn kopela poy koimasai mazi ths kathe brady sxedon TI OMORFH POY EISAI SHMERA kai na soy leei kopse tis malakies. pos mporeis na baleis mia tetoia gynaika dipla soy gia panta kai na eisai pistos mazi ths , apla feygeis makria ligo ligo mexri poy exafanizesai. so to thema symperifora einai apokleistika thema gynaikeio kai prepi na to diorthosoyn an theloyn na katalhxoyn sobara me kapoion. ayta.

κα

Σηκώνει πολύ συζήτηση εάν ο μέσος άντρας έχει τουλάχιστον 5 στα είκοσι. Υποθέτω ότι οι ψαγμένες γυναίκες το αντιλαμβάνονται. Αυτό σημαίνει ότι όσο περισσότερα σημεία στα 20 συγκεντρώνει ένας άντρας, τόσο πιο ποθητός γίνεται. Όταν φτάνει στο 15+ πρέπει να γίνεται κάτι σαν ανηλεές κυνήγι απ' την πλευρά των γυναικών. Όταν δε κάποιος φτάνει στο 19/20 τίθεται το ερώτημα: γιατί ο ίδιος να επιδιώξει το 20/20 συμπεριφερόμενος με βάση το κριτήριο 1 της κατηγορίας συμπεριφορά;

Ναι μεν αλλά

Δεν είναι και τόσο δύσκολο για έναν άνθρωπο γενικά, όχι συγκεκριμένα για άντρα ή γυναίκα, να έχει τουλάχιστον τα πρώτα χαρακτηριστικά. Να έχει χιούμορ, να είναι τρυφερός με τα παιδιά, να είναι ευφυής, γενναιόδωρος κτλ κτλ. Η σωστή παιδεία και διαπαιδαγώγηση ενός ανθρώπου δεν είναι και τόσο δύσκολη. Τα της εμφάνισης είναι κολοκύθια τούμπανα. Το κλικ που θα μας κάνει ένας άνθρωπος είναι καθαρά υποκειμενικό.

Στέλιος

Όλα αυτά θέλει μια γυναίκα από έναν άντρα. Αντίστοιχα, τι θέλει ένας άντρας από μια γυναίκα? 1) Να του κάθεται. 2) Να μην τον πρήζει. Αυτά.

Έ

Σωστός!!!! Έγραψες..

.

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να τα βρει μια γυναίκα και συνδυαστικά να γευτεί την ανδρική τελειότητα, αρκεί αυτοί οι 20 άνδρες να μην συναντηθούν ποτέ μεταξύ τους.

Γιατρός

Πορτοφόλι??,

ΚΑΙ ΒΈΒΑΙΑ

Τα διαθέτω όλα. Υστερώ μόνον στο Προσωπικότητα,4.

Q

Πατατουλες θελετε απο διπλα?

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

happiness

Πότε είμαστε πραγματικά ευτυχισμένοι και τι πρέπει να περιλαμβάνει απαραιτήτως η εξίσωση της ευτυχίας για να μη σβήσει το χαμόγελο από το πρόσωπό μας

ekpliktos

Νέα μέθοδος αντισύλληψης όπου οι συνθετικές ορμόνες που υπάρχουν σε ένα σκουλαρίκι περνούν στο αίμα μέσω του λοβού του αυτιού αποτρέποντας τη σύλληψη