Αυτά είναι τα πιο επικίνδυνα τρόφιμα – Ανεβάζουν πίεση και χοληστερόλη
Νέα μελέτη σχετικά με τους παράγοντες που ενισχύουν τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου φέρνει στο προσκήνιο έναν γνώριμο «ένοχο»: Τις κακές διατροφικές επιλογές - Τι υποστηρίζουν τα νέα δεδομένα
ygeiamou.gr team
Είναι δυνατόν το μέλλον μας να εξαρτάται από το φαγητό που επιλέγουμε να καταναλώσουμε;
Ναι, απαντούν οι ειδικοί που επισημαίνουν ότι οι διατροφικές μας επιλογές μπορούν να καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό το προσδόκιμο, αλλά και την ποιότητα της ζωής μας.
Η Marialaura Bonaccio από το Νευρολογικό Ινστιτούτο IRCCS Neuromed Mediterranean της Νάπολης και οι συνεργάτες της εξέτασαν τους συσχετισμούς μεταξύ της διατροφικής πρόσληψης και του κινδύνου θνησιμότητας. Η ανάλυση συμπεριέλαβε 22,895 συμμετέχοντες, με μέσο όρο ηλικίας τα 55 έτη, εκ των οποίων το 48% ήταν άνδρες.
Έκφραση αγάπης και λόγος απόλαυσης, αναπόσπαστο κομμάτι των γαστρονομικών εθίμων που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι, τα σοκολατένια αυγά είναι σημείο αναφοράς για το Πάσχα.
Θέτοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις αυξημένες ανάγκες του για επικοινωνία και αλληλεπίδραση, τα νέα προγράμματα Nova Family προσφέρουν ένα απόλυτα μοντέρνο σχήμα κινητής τηλεφωνίας που εξοικονομεί χρήμα, χρόνο και ενισχύει την οικογενειακή συνδεσιμότητα.