Ασφάλιση υγείας: Πότε και ποιους συμφέρει η ετήσια απαλλαγή

Ασφάλιση υγείας: Πότε και ποιους συμφέρει η ετήσια απαλλαγή

Το ygeiamou έχει αναφερθεί πολλές φορές στη σημασία της απαλλαγής, καθώς πρόκειται για βασικό στοιχείο ενός συμβολαίου υγείας. Ενημερωθείτε σχετικά με το πότε μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι

euro-money
Στη σημασία της απαλλαγής -γνωστή και ως «εκπιπτόμενο ποσό»- έχει σταθεί πολλές φορές το ygeiamou καθώς πρόκειται για βασικό στοιχείο ενός συμβολαίου υγείας. Οι ενδιαφερόμενοι για σύναψη ασφαλιστηρίου νοσοκομειακής περίθαλψης θα πρέπει να σκεφτούν αν θέλουν να συμμετέχουν στις δαπάνες μιας πιθανής νοσηλείας (απαλλαγή), να πληρώσουν δηλαδή ένα μέρος τους προτού αναλάβει η ασφαλιστική εταιρεία τα υπόλοιπα νοσήλεια.

Η συνολική υγεία, ο τρόπος ζωής, οι πιθανοί κίνδυνοι του υποψηφίου ή και των μελών της οικογένειας εάν ενδιαφέρεται για οικογενειακό συμβόλαιο, είναι βασικοί παράγοντες που θα πρέπει να συνεκτιμηθούν αφού η απαλλαγή και το ύψος της θα επηρεάσουν τα ασφάλιστρα του συμβολαίου. Έτσι, αν και υψηλότερη απαλλαγή σημαίνει οικονομικότερο ασφάλιστρο, δεν είναι λίγοι όσοι θα επιλέξουν κάλυψη 100% από το πρώτο ευρώ ώστε να μην έχουν το άγχος συμμετοχής σε περίπτωση που προκύψει ανάγκη χρήσης του ασφαλιστηρίου.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης