Σεισμός 4,2 Ρίχτερ σημειώθηκε στην Ταϊβάν στις 9 το βράδυ, τοπική ώρα.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στα 17 χιλιόμετρα από την κινεζική επαρχία Hualian.
Το ήξερες;
Κάθε χρόνο στο τέλος του καλοκαιριού, τα βουνά γύρω από την Hualian στην ανατολική ακτή της Ταϊβάν γεμίζουν με πορτοκαλί κρίνα, τα οποία μπορεί να θαυμάσει κανείς καλύτερα από το βουνό Liushidan, στο τέλος του καλοκαιριού. Κατά την εποχή της ακμής τους, μάλιστα, πραγματοποιούνται και διάφορες θεματικές δραστηριότητες, όπως οικολογικές ξεναγήσεις και γεύματα με… λουλούδια.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.