Την Κυριακή η συνάντηση Λαβρόφ - Τσαβούσογλου στο Μονάχο εν μέσω των εντάσεων στη Συρία
Χθες βράδυ, το υπουργείο Εξωτερικών της Συρίας επέκρινε τις δηλώσεις της Άγκυρας σχετικά με την Ιντλίμπ
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ θα συναντηθεί την Κυριακή στο Μόναχο με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου στο περιθώριο της Διάσκεψης του Μονάχου για την Ασφάλεια, μετέδωσε σήμερα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ.
Χθες το βράδυ, το υπουργείο Εξωτερικών της Συρίας επέκρινε τις δηλώσεις της Άγκυρας σχετικά με την Ιντλίμπ στη Συρία, μετά την ανακοίνωση της Τουρκίας ότι θα χρησιμοποιήσει βία κατά των ανταρτικών οργανώσεων που παραβιάζουν μια κατάπαυση του πυρός στην περιοχή.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.