Η Τουρκία θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα δικαιώματα και τα συμφέροντά της στο Ιράκ, τη Συρία και τη Μεσόγειο, επανέλαβε σήμερα ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υποστηρίζοντας ότι το μέλλον και η ασφάλεια της χώρας του ξεκινούν πολύ πέρα από τα σύνορά της.
Αναφερόμενος στο σχέδιο αποστολής Τούρκων στρατιωτικών στη Λιβύη, ο Ερντογάν είπε: «Βρισκόμαστε σε αυτά τα εδάφη (σ.σ. τη Λιβύη) όπου οι πρόγονοί μας έγραψαν ιστορία, επειδή μας προσκάλεσαν εκεί για να διαλύσουμε την αδικία και τις διώξεις».
Πρόσθεσε ότι η χώρα του θα δώσει «την καλύτερη απάντηση» σε όσους δεν κατανοούν ότι η ασφάλεια της Τουρκίας ξεκινά πέραν των συνόρων της, απορρίπτοντας τις επικρίσεις που έχει προκαλέσει αυτή η απόφασή του.
Οι δηλώσεις αυτές έγιναν σε μια εκδήλωση στο προεδρικό μέγαρο για τα άτομα με ειδικές ανάγκες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;