Κέιτ Μίντλετον: Φόρεσε μαντίλα σε τζαμί στο Πακιστάν

Κέιτ Μίντλετον: Φόρεσε μαντίλα σε τζαμί στο Πακιστάν

Στα βήματα της πριγκίπισσας Νταϊάνα, που είχε επισκεφθεί το μεγάλο τζαμί Badshahi Mosque στη Λαχόρη το 1991, βάδισαν σήμερα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον - Με μαντίλα είχε εμφανιστεί και η Μέγκαν Μαρκλ σε τζαμί που επισκέφθηκε στο πρόσφατο ταξίδι της στη Νότιο Αφρική

kate_main1
Με εντυπωσιακή γαλάζια μαντίλα και παραδοσιακό σύνολο στην ίδια απόχρωση επισκέφθηκε σήμερα το μεγάλο τζαμί Badshahi Mosque της Λαχόρης μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ η Κέιτ Μίντλετον. Η δούκισσα του Κέιμπριτζ τίμησε το Πακιστάν φορώντας σύνολο της σχεδιάστριας Maheen Khan, η οποία είναι γνωστή ως η Κοκό Σανέλ του Πακιστάν.

Prince William & Kate Middleton in Badshahi Mosque complete visit | Kate in Pakistani Culture  |


Ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ συναντήθηκαν στο τζαμί με θρησκευτικούς ηγέτες και συμμετείχαν σε συζήτηση για την αρμονική συνύπαρξη διαφορετικών θρησκειών στις κοινότητες του Πακιστάν. Το ίδιο τζαμί είχε επισκεφθεί η αξέχαστη πριγκίπισσα Νταϊάνα το 1991 και πριν μπει στον χώρο είχε φορέσει μαύρη μαντίλα. Το 2006 το τζαμί επισκέφθηκαν ο πρίγκιπας Κάρολος και δούκισσα της Κορνουάλης.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον έπαιξαν κρίκετ στη Λαχόρη

Κέρδισαν τις εντυπώσεις με την δεξιοτεχνία τους στο κρίκετ ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, που πριν μεταβούν στο τζαμί, συμμετείχαν σε αγώνα στην Εθνική Ακαδημία Κρίκετ της Λαχόρης μαζί με μικρούς μαθητές. Το ζευγάρι των Βρετανών γαλαζοαίματων πραγματοποιεί πενθήμερη επίσκεψη στο Πακιστάν και σήμερα, τέταρτη ημέρα της περιοδείας του στην ισλαμική χώρα της Βρετανικής Κοινοπολιτείας, πέταξε από το Ισλαμαμπάντ στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Πακιστάν για να παίξει το εθνικό σπορ του Πακιστάν αλλά και για να επισκεφθεί αργότερα νοσοκομείο καρκινοπαθών, το οποίο είχε επισκεφθεί και η πριγκίπισσα Νταϊάνα, μόλις λίγους μήνες πριν τον θάνατό της.
Kate Middleton & Prince William Epic Cricket Playing Moment In NCA Lahore


Η Κέιτ Μίντλετον ξέρει να χρησιμοποιεί τη διπλωματία της μόδας

Κατά την άφιξή της στη Λαχόρη η Κέιτ Μίντλετον «έκλεψε» για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις με το απλό αλλά αιθέριο ντύσιμό της με το οποίο έστειλε μήνυμα φιλίας στον πακιστανικό λαό. Ο Βρετανικός Τύπος επαινεί με δημοσιεύματα την 37χρονη μέλλουσα βασίλισσα της Γηραιάς Αλβιόνας επειδή στις εμφανίσεις της στο Πακιστάν επέλεξε να ντυθεί με παραδοσιακά ρούχα της χώρας και έστειλε ισχυρά μηνύματα μέσω της διπλωματίας της μόδας, αφού ανέμειξε βρετανικά brand με Πακιστανούς σχεδιαστές.

Έτσι και σήμερα στην Εθνική Ακαδημία Κρίκετ στη Λαχόρη η Κέιτ Μίντλετον εντυπωσίασε με ιβουάρ τουνίκ και λευκό παντελόνι του πακιστανικού οίκου Gul Ahmed, ένα σύνολο που κοστίζει περίπου 50 λίρες!

Κλείσιμο
Στο Πακιστάν το κρίκετ είναι εθνικό σπορ και ο σημερινός πρωθυπουργός Ιμράν Καν πριν ασχοληθεί με την πολιτική υπήρξε διεθνής παίκτης του κρίκετ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης