Έγκλημα - μυστήριο στον Καναδά: Νεαροί «αγνοούμενοι» είναι ύποπτοι για φόνους!

Έγκλημα - μυστήριο στον Καναδά: Νεαροί «αγνοούμενοι» είναι ύποπτοι για φόνους!

Ο Καμ Μακλίοντ, 19 ετών και ο Μπράιερ Σεγκέλσκι, 18 ετών, αγνοούνται από τις 19 Ιουλίου 

canada-dolofonia-ena_2
Δύο νεαροί Καναδοί, που αρχικά θεωρούνταν αγνοούμενοι στον βόρειο Καναδά, είναι πλέον ύποπτοι για τη δολοφονία ενός Αυστραλού τουρίστα και της Αμερικανίδας φίλης του, όπως κι ενός αγνώστων στοιχείων άνδρα, το πτώμα του οποίου βρέθηκε κοντά στο φλεγόμενο εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο των αγοριών, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Ο Λούκας Φάουλερ, ηλικίας 23 ετών, υπήκοος Αυστραλίας και γιος ενός διοικητή αστυνομίας της Αυστραλίας  και η Τσάινα Ντίζ, 24 ετών, από το Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας, βρέθηκαν νεκροί από σφαίρες την 15η Ιουλίου σε έναν αυτοκινητόδρομο στο βόρειο τμήμα της Βρετανικής Κολομβίας.

Ο Καμ Μακλίοντ, 19 ετών και ο Μπράιερ Σεγκέλσκι, 18 ετών, αγνοούνται από τις 19 Ιουλίου. Το αυτοκίνητό τους είχε βρεθεί, τυλιγμένο στις φλόγες, σε απόσταση 500 χλμ από την περιοχή που εντοπίστηκαν τα πτώματα του ζευγαριού, κοντά στο Ντιζ Λέικ, στη Βρετανική Κολομβία.

Η αστυνομία προσπαθεί να ταυτοποιήσει το πτώμα ενός άνδρα που βρέθηκε σε απόσταση 2 χλμ από το όχημα των δύο εφήβων. Δεν είναι προς τα παρόν σαφές στην αστυνομία εάν το πτώμα συνδέεται με το όχημα και τους αγνοούμενους νέους, όμως η καναδική αστυνομία θεωρεί πλέον τον Μακλίοντ και τον Σεγκέλσκι ως υπόπτους για τη δολοφονία του άνδρα.

Οι δύο νέοι εθεάθησαν για τελευταία φορά στο βόρειο Σασκάτσουαν, να επιβαίνουν σε ένα γκρι Toyota RAV4 του 2011.

Η αστυνομία προειδοποιεί τους πολίτες να μην πλησιάζουν τους υπόπτους και εάν τους δουν να καλέσουν τις αρχές. Δεν είναι γνωστό εάν οι δυο τους οπλοφορούν ή ποια ακριβώς είναι τα κίνητρά τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης