Νέα πρόκληση Τσαβούσογλου: Αν η Κύπρος κάνει μονομερείς ενέργειες, θα λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα
Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών επιτέθηκε στην Λευκωσία ισχυριζόμενος πως «η ελληνοκυπριακή κυβέρνηση διεξάγει γεωτρήσεις χωρίς να εγγυάται τα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού»
Προκλητικός εμφανίστηκε για ακόμα μία φορά ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, απειλώντας την Κύπρο πως η Άγκυρα «θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα», λίγες μόνο ώρες πριν από την συνάντησή του με τον Έλληνα ομόλογό του Γιώργο Κατρούγκαλο στο Ελσίνκι.
Μιλώντας σήμερα στους δημοσιογράφους, ο κύριος Τσαβούσογλου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Τουρκίαθα υπερασπιστεί τα δικαιώματα του «ψευδοκράτους», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η ελληνοκυπριακή κυβέρνηση διεξάγει γεωτρήσεις χωρίς να εγγυάται τα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού».
Παράλληλα, εξαπέλυσε «πυρά» κατά της Λευκωσίας, λέγοντας πως αν η Κύπροςπροχωρήσει σε μονομερείς ενέργειες αντί για ορθολογικές κινήσεις, «θα λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα».
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Αναδείχθηκε η επιτυχημένη μετάβαση της χώρας από τις αρνητικές ευρωπαϊκές πρωτιές σε μια νέα εθνική προσέγγιση πρόληψης και προαγωγής υγείας για τα παιδιά.