Γαλλία: Σε δίκη παραπέμπονται ο πρώην πρωθυπουργός Φιγιόν και η σύζυγός του για το «Penelopegate»
Το σκάνδαλο που είχε απασχολήσει εκτενώς την γαλλική κοινή γνώμη αφορούσε σε εικονικές θέσεις εργασίας της συζύγου του πρώην υποψηφίου της δεξιάς στις προεδρικές εκλογές του 2017
Δικαστές στο Παρίσι έδωσαν εντολή να παραπεμφθεί σε δίκη ο πρώην πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν και η σύζυγός του Πενελόπ για το σκάνδαλο «Penelopegate» που αφορούσε σε εικονικές θέσεις εργασίας της τελευταίας, έγινε σήμερα γνωστό από δικαστική πηγή.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Monde, ο πρώην υποψήφιος της δεξιάς στις προεδρικές εκλογές του 2017 θα πρέπει να λογοδοτήσει κυρίως για «υπεξαίρεση δημόσιων κεφαλαίων», «αποδοχή υπεξαιρεθέντων δημόσιων κεφαλαίων» και «κατάχρηση κοινωνικών αγαθών».
Η σύζυγός του κατηγορείται για «συνέργεια και αποδοχή υπεξαιρεθέντων δημόσιων κεφαλαίων» και «αποδοχή κατάχρησης κοινωνικών αγαθών».
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»