Τον Οκτώβριο αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία ανάπτυξης των ρωσικών αντιπυραυλικών συστημάτων S-400 επί τουρκικού εδάφους, οπως δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ κατά την διάρκεια συνάντησης του με δημοσιογράφους του τουρκικού ειδησεογραφικού πρακτορείου Anadolu, επισημαίνοντας ότι η αγορά των S-400 ήταν «αναγκαστικό μέτρο».
« Η ανάπτυξη των S-400 θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο, η πολεμική αεροπορία μελετάει σε ποιες περιοχές είναι καλύτερο να εγκατασταθούν» δήλωσε ο Ακάρ.
Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας υπογράμμισε για μια ακόμη φορά ότι η απόκτηση συγκεκριμένα των ρωσικών αμυντικών συστημάτων «δεν ήταν προτίμηση της Τουρκίας , αλλά αναγκαστικό μέτρο», προσθέτοντας ότι οι S-400 χρειάζονται «για να διασφαλίσουν την προστασία του πληθυσμού της χώρας»
Ο Ακάρ δήλωσε επίσης ότι η Άγκυρα και η Ουάσιγκτον «συνεχίζουν τις συνομιλίες για τις ενδεχόμενες πωλήσεις στην Τουρκία των αμερικανικών συστημάτων αντιπυραυλικής άμυνας Patriot».
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.