Στη δημόσια διαπόμπευση ενός άτακτου συζύγου και της ερωμένης του, τους οποίους έδεσαν γυμνούς σε δέντρο, προχώρησαν πολίτες σε πόλη της Κίνας.
Το παράνομο ζευγάρι κατέληξε στο δέντρο αφού το έκανε «τσακωτό» η απατημένη σύζυγος.
Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Χουσιούι την περασμένη Παρασκευή με την αστυνομία να υποστηρίζει ότι όλα οφείλονται σε «συναισθηματικές διαφορές» του ζευγαριού.
Στο βίντεο φαίνεται το γυμνό ζευγάρι να είναι δεμένο στο δέντρο ενώ γύρω του έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες πολίτες. Στο σημείο βρίσκονται και αστυνομικοί προκειμένου να προλάβουν τυχόν άλλες αντιδράσεις από το συγκεντρωμένο πλήθος.
Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι τελικά η αστυνομία απομάκρυνε αρχικά την ερωμένη - σκεπάζοντας την με μια κουβέρτα - και στη συνέχεια τον άτακτο σύζυγό ενώ σε εξέλιξη είναι η έρευνα προκειμένου να διακριβωθούν τα ακριβή γεγονότα που οδήγησαν στο δημόσιο εξευτελισμό του παράνομου ζευγαριού.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.
Η Ελλάδα δοκιμάζεται όλο και συχνότερα από πυρκαγιές, πλημμύρες και σεισμούς. Η γνώση, η πρόληψη και η σωστή προετοιμασία δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη. Γιατί απέναντι στο απρόβλεπτο της Φύσης, η ετοιμότητα είναι η μεγαλύτερη ασπίδα.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.