Ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε «like» στην Κέιτι Πέρι;

Ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε «like» στην Κέιτι Πέρι;

Οπως αναφέρει το γαλλικό περιοδικό «Closer», ο σύζυγος της Μελάνια έκανε «like» σ΄ένα tweet που της είχε σταλεί τον περασμένο Οκτώβριο για τα γενέθλιά της.
«Στείλτε πολύ αγάπη στην Κέιτι Πέρι @ katyperry #HappyBirthdayKatyPerry", έγραφε το μήνυμα

trump
Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε την Κέιτι Πέρι, την πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα της μουσικής βιομηχανίας. Πριν από δύο ημέρες είδε στον λογαριασμό της στο Twitter ένα «like» από τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ.

Η 34χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια, που το 2018 εκθρόνισε την προκάτοχό της, Τέιλορ Σουίφτ, με περιουσία που αγγίζει πλέον τα 83 εκατομμύρια δολάρια, είχε την τιμή να έχει ένα «like» του 45ου προέδρου των ΗΠΑ σε παλαιότερο μήνυμά της στο Twitter.

'Οπως αναφέρει το γαλλικό περιοδικό «Closer», ο σύζυγος της Μελάνια έκανε «like» σ΄ένα tweet που της είχε σταλεί τον περασμένο Οκτώβριο για τα γενέθλιά της.
«Στείλτε πολύ αγάπη στην Κέιτι Πέρι @ katyperry #HappyBirthdayKatyPerry", έγραφε το μήνυμα.



Ο Αμερικανός πρόεδρος έσπευσε να κάνει «like» στο tweet στις 18 Ιανουαρίου εκφράζοντας παράλληλα τον θαυμασμό του για την τραγουδίστρια όπως και την εκτίμησή του για την ερμηνεία της στην ταινία:"I Kissed a Girl".

Αν πράγματι το «like» είναι αυθεντικό, τότε ο Τραμπ έδειξε την προτίμησή του σε μία τραγουδίστρια που τον έχει επικρίνει δριμύτατα για τους χειρισμούς του στις καταστροφικές πυρκαγιές που αποτέφρωσαν τεράστιες εκτάσεις στην Καλιφόρνια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης