Εκτόξευση πληθωρισμού στο 20% βλέπει η Fitch για την Τουρκία
Η υποτίμηση της λίρας θα αυξήσει τον πληθωρισμό στο 20% στο τέλος του 2018, από το 15,8% που βρέθηκε τον Ιούλιο
Η Fitch υποβάθμισε την πρόβλεψη της για την ανάπτυξη της τουρκικής οικονομίας την επόμενη χρονιά και αύξησε την εκτίμηση για τον πληθωρισμό.
Σε έκθεση που δημοσίευσε στις 21 Σεπτεμβρίου ο οίκος αξιολόγησης προβλέπει ότι το ΑΕΠ της Τουρκίας θα αυξηθεί κατά 1,2% το 2019 αντί για 3,6% που ανέμενε προηγουμένως.
Την ίδια στιγμή η υποτίμηση της λίρας θα αυξήσει τον πληθωρισμό στο 20% στο τέλος του 2018, από το 15,8% που βρέθηκε τον Ιούλιο. Η Fitch αναμένει ότι το 2019 ο πληθωρισμός θα διαμορφωθεί στο 15% αντί για 10,8% που ανέμενε προηγουμένως.
Η νέα σχεδίαση, η εξελιγμένη πλατφόρμα, ο υβριδικός κινητήρας, οι κορυφαίες αναρτήσεις και τα εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας του νέου T-Roc καθιστούν το νέο μοντέλο της Volkswagen μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον σύγχρονο τρόπο ζωής.