«Βόμβα» στο Μπαλέτο της Νέας Υόρκης: Μπαλαρίνα καταγγέλλει ότι έβγαλαν στη φόρα γυμνές φωτογραφίες της!

«Βόμβα» στο Μπαλέτο της Νέας Υόρκης: Μπαλαρίνα καταγγέλλει ότι έβγαλαν στη φόρα γυμνές φωτογραφίες της!

Η Αλεξάντρα Γουότερμπερι κατηγορεί τον πρώην φίλο της και χορευτή Τσέιζ Φίνλεϊ, ο οποίος παραιτήθηκε - Σε διαθεσιμότητα άλλοι δύο χορευτές - «Τους είχα ως είδωλα και τώρα νιώθω ντροπή», λέει η μπαλαρίνα

alex
Μήνυση στο Μπαλέτο της Νέας Υόρκης έκανε μία 19χρονη μπαλαρίνα, η οποία καταγγέλλει ότι διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες της.

«Νίωθω μία απογοήτευση να σκέφτομαι τον καιρό που ήμουν μικρή και είχα θεοποιήσει το μέρος και τους ανθρώπους εκεί. Και τώρα είναι σκέτη ντροπή», ανέφερε η πρώην μαθήτρια της σχολής, Αλεξάντρα Γουότερμπερι σε συνέντευξή της στο «Good Morning America» του ABC.

Η 19χρονη μπαλαρίνα προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης, μηνύοντας το New York City Ballet και τον πρώην σολίστ, Τσέιζ Φίνλεϊ, με τον οποίο διατηρούσαν σχέση και τον οποίο κατηγορεί ότι μοιράστηκε γυμνές φωτογραφίες της με άλλους άντρες χορευτές.

Η μήνυση αναφέρει ότι μία ομάδα ανδρών χορευτών συχνά μοιράζονταν μεταξύ τους φωτογραφίες χορευτριών και ότι αυτή η «ατμόσφαιρα που έμοιαζε με αδελφότητα ξεπερνούσε τα όρια του μπαλέτου και των χορευτών του, παραβιάζοντας τα βασικά δικαιώματα των γυναικών»

Σύμφωνα με το Associated Press, ο Φίνλεϊ παραιτήθηκε τον προηγούμενο μήνα από το Μπαλέτο, το οποίο τον αναζητούσε για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τις κατηγορίες. Δύο άλλοι επίσης χορευτές τέθηκαν σε διαθεσιμότητα μέχρι 2019, according to the AP.



Ο δικηγόρος του Φίνλεϊ σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι η μήνυση δεν είναι τίποτα παραπάνω από καταγγελίες που δεν εκλαμβάνονται ως γεγονότα. Περιστατικά σαν αυτό θα πρέπει να λύνονται στα δικαστήρια, όπου εκεί μπορεί να αποκαλυφθεί η αλήθεια, παρά στα media.

Ο πρόεδρος του City Ballet, Τσαρλς Σαρφ, σε ανακοίνωσή του τόνισε ότι το Μπαλέτο αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες. Πρόσθεσε ότι δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή του απρεπής συμπεριφορά και ότι δεν φέρει καμία ευθύνη για τις πράξεις που καταγγέλλονται στη μήνυση, ενώ θα προχωρήσει στις κατάλληλες ενέργειας για τους εμπλεκόμενους χορευτές».

«Τους είχα ως είδωλα και τώρα νιώθω ντροπή»

Κλείσιμο
Η 19χρονη Γουότερμπερι είχε μεγαλώσει έχοντας ως ίνδαλμα τον Φίνλεϊ, ο οποίος είναι επτά χρόνια μεγαλύτερός της. Ωστόσο, όταν άρχισαν να βγαίνουν η συμπεριφορά του γινόταν βίαιη και προσβλητική, συναισθηματικά, φυσικά και ψυχικά. «Ήταν πραγματικά χειριστικός», ανέφερε η μπαλαρίνα.

Η κοπέλα δήλωσε ότι ανακάλυψε της φωτογραφίες, όταν χρησιμοποίησε τον προσωπικό υπολογιστή του Φίνλεϊ.

«Θα έφευγε για το αεροδρόμιο στις 4 το πρωί και έτσι με άφησε να μείνω στο διαμέρισμα. Ξύπνησα το πρωί για να ελέγξω το mail μου, καθώς μου είχε δώσει το password από το laptop του. Έτσι, «μπήκα» και το πρώτο πράγμα που είδα ήταν ένας αριθμός που δεν ήταν αποθηκευμένος και με μία κωδικοποιημένη γλώσσα», ανέφερε.

Στη συνέχεια τόνισε ότι είδε συνομιλίες, τόσο με γυναίκες, όσο και άντρες, τους οποίους όλους θεωρούσε φίλους, αλλά δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μισογύνηδες και χυδαίοι.

Όταν είπε στον Φίνλεϊ για τις συζητήσεις και τις φωτογραφίες, εκείνος -σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της- δεν είχε τίποτα να της πει.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

"snap back to reality (on Monday)" #Repost from @balletnext ❤️ @gaynorminden @yumikoworld

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Waterbury (@alexandra_waterbury) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης