Τρόμος στον αέρα: Κινητήρας αεροπλάνου με 200 επιβάτες πιάνει φωτιά εν πτήσει!

Τρόμος στον αέρα: Κινητήρας αεροπλάνου με 200 επιβάτες πιάνει φωτιά εν πτήσει!

Το αεροσκάφος επέστρεψε στο αεροδρόμιο της Ουφά και πραγματοποίησε έκτακτη προσγείωση

sockia
Στιγμές τρόμου έζησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης (τοπική ώρα) οι επιβάτες μιας πτήσης της αεροπορικής εταιρείας Red Wings, οι οποίοι είδαν τον ένα κινητήρα του αεροσκάφους στο οποίο βρίσκονταν να πιάνει φωτιά στον αέρα.

Το υλικό που κατέγραψαν οι τρομοκρατημένοι επιβάτες από το παράθυρο δείχνει τον κινητήρα να βγάζει σπίθες και έπειτα να τυλίγεται στις φλόγες, λίγο μετά την απογείωση του αεροσκάφους από το αεροδρόμιο της πόλης Ουφά, με προορισμό το Σότσι.

Στα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου μπορεί κανείς να ακούσει τους επιβάτες να συνιστούν ο ένας στον άλλον ψυχραιμία. Ωστόσο δεν λείπουν και οι φοβισμένες φωνές, μεταξύ των οποίων και εκείνη ενός παιδιού που ξεσπά σε κλάμματα.

Μόλις έγινε εμφανές ότι το αεροσκάφος θα έπρεπει να επιστρέψει στο αεροδρόμιο της Ουφά και να πραγματοποιήσει έκτακτη προσγείωση, οι αεροσυνοδοί αντέδρασαν με ψυχραιμία και ζήτησαν από τον κόσμο να επιστρέψει στις θέσεις του.

Τελικά όλα πήγαν καλά και τα πυροσβεστικά που περίμεναν στο έδαφος έσβησαν την φωτιά, λίγη ώρα αφότου όλοι οι επιβάτες απομακρύνθηκαν από το αεροσκάφος.

Left engine of Red Wing flight #WZ808 to Sochi caught fire midair
Κλείσιμο



fire-air-1
fire-air-2
fire-air-3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης