Τραγωδία στη Γένοβα: 42 οι νεκροί - Ξεκληρίστηκε άλλη μια οικογένεια

Τραγωδία στη Γένοβα: 42 οι νεκροί - Ξεκληρίστηκε άλλη μια οικογένεια

Σήμερα οι κηδειες των θυμάτων από την κατάρρευση της γέφυρας Μοράντι - 17 οικογένειες δεν θα παρευρεθούν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία

genova-new-dt
Στους 42 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από την κατάρρευση της γέφυρας Μοράντι την περασμένη Τετάρτη καθώς τα σωστικά συνέργεια εντόπισαν μέσα στα συντρίμμια τρεις από τους αγνόουμενους.

Σύμφωνα με την ιταλική La Reppublica πρόκειται για την οικογένεια Τσετσάλα. Ο πατέρας Κρίστιαν, η μητέρ Ντόνα και η 9χρονη Κρίσταλ εντοπίστηκαν νεκροί μέσα στο αυτοκίνητό τους με το οποίο περνούσαν τη γέφυρα τη μοιραία στιγμή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το αυτοκίνητο βρέθηκε διαλυμένο κάτω από ένα μεγάλο κομμάτι ενός εκ των πυλώνων της γέφυρας που κατέρρευσε.

Μετά το μακάβριο εύρημα, ο αριθμός των αγνοούμενων ανέρχεται πλέον σε δύο.

Σήμερα, εντωμεταξύ, είναι προγραμματισμένες οι κηδείες των περισσότερων θυμάτων της πρωτοφανούς τραγωδίας.

Ωστόσο οι οικογένειες των 17 θυμάτων έχουν ανακοινώσει ότι δεν θα παραστούν στην τελετή επιλέγοντας ιδιωτικές τελετές έναντι της δημόσιας κηδείας που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο της Γένοβας.

Κλείσιμο
«Το κράτος είναι αυτό που προκάλεσε την τραγωδία: η παρέλαση των πολιτικών μου προκαλεί ντροπή» δήλωσε χαρακτηριστικά η μητέρα ενός εκ των τέσσαρων νέων από τη Νάπολι που έχασαν τη ζωή τους ενώ πήγαιναν για διακοπές.

«Δεν θα αφήσω το παιδί μου να γίνει ένας αριθμός των θυμάτων που προκάλεσαν οι αβελτηρίες των αρχών. Δεν θέλουμε μια τελετή φάρσα αλλά μια ιδιωτική τελετή» κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος ο πατέρας ενός εκ των θυμάτων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης