Ο Ερντογάν στέλνει και δεύτερο πλοίο για γεωτρήσεις στη Μεσόγειο
Μεσόγειος και πυρηνική ενεργειακή μονάδα στο ευρωπαϊκό έδαφος της Τουρκίας ανάμεσα στις πρωτεραιότητες του προγράμματος για τις πρώτες 100 ημέρες από την επανεκλογή του Τούρκου προέδρου
Την πρόθεσή του να στείλει και δεύτερο πλοίο με γεωτρύπανο για έρευνα και γεωτρήσεις στη Μεσόγειο, γνωστοποίησε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, συμπεριλαμβάνοντας τη συγκεκριμένη ενέργεια ανάμεσα στις προτεραιότητές του για τις πρώτες 100 ημέρες της επανεκλογής του στον προεδρικό θώκο.
Ο πρόεδρος της Τουρκίας ανέφερε στο σχετικό έγγραφο ότι ο ίδιος και η κυβέρνησή του είναι αποφασισμένοι να προστατεύσουν με καθε τρόπο τα δικαιώματα της χώρας στη Μεσόγειο, αφήνονας ανοιχτό το ενδεχόμενο να εγείρει νέες διεκδικήσεις στην ΑΟΖ της Κύπρου και όχι μόνο.
Τα δύο ερευνητικά σκάφη στη Μεσόγειο θα διεξάγουν γεωτρήσεις σε μικρά και μεγάλα βάθη.
Το πρόγραμμα για την αξιοποίηση των υδρογονανθράκων στη Μεσόγειο δεν ήταν το μοναδικό ανησυχητικό στοιχείο που προέκυψε από το πρόγραμμα των 100 ημερών του Ερντογάν, καθώς στη λίστα περιλαμβάνεται και η ανέγερση τρίτης πυρηνικής ενεργειακής μονάδας στην Ευρωπαϊκή Τουρκία.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.