Τρομακτικό βίντεο επιβάτη κατά τη συντριβή αεροσκάφους στο Μεξικό

plane

Ο άντρας που τράβηξε το βίντεο υποστηρίζει ότι τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν από την συντριβή, αμφισβητώντας τις Αρχές που λένε ότι δεν υπήρξε νεκρός

Ένας επιβάτης δημοσίευσε το βίντεο των τελευταίων δευτερολέπτων πριν από την συντριβή της πτήσης 2431 της Aeromexico και του πανικού που επακολούθησε.

Ο άντρας που τράβηξε το βίντεο, ένας πάστορας, κατηγόρησε τις Αρχές ότι κάλυψαν τον θάνατο επιβατών.

Το βίντεο δείχνει το Embraer 190 με 103 επιβαίνοντες να προσπαθεί να απογειωθεί μέσα σε καταιγίδα από το αεροδρόμιο του Ντουράνγκο, να αποτυγχάνει να κερδίσει ύψος και τελικά να συντρίβεται, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Κατά τη διάρκεια του δίλεπτου βίντεο, ακούγεται μία κραυγή από το βάθος, πριν ακόμη το αεροσκάφος απογειωθεί, ενώ στη συνέχεια και μετά την συντριβή ακούγονται επικλήσεις στον Θεό και παρακλήσεις να ανοίξουν την πόρτα.

«Εϊμαι καλά χάρη στο Θεό. Εϊναι θαύμα που είμαστε ζωντανοί. Χρωστάω τη ζωή μου στον Χριστό. Ο διάβολος πίστεψε ότι μπορούσε να πάρει τη ζωή μου, όμως δυνάμωσε την πίστη μου και την αφοσίωσή μου στον Θεό», τόνισε ο Ραμίν Πάρσα, Ιρανός που ασπάστηκε τον Χριστιανισμό.

Οι Αρχές υποστηρίζουν ότι 98 από τους επιβαίνοντες τραυματίστηκαν, όμως κανείς δεν πέθανε, ενώ περισσότεροι από 60 άνθρωποι πήραν ήδη εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο Πάρσα πάντως αμφισβητεί τις Αρχές: «Λένε ψέματα. Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν, πολλοί τραυματίστηκαν και κάηκαν», ανέφερε στο twitter.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Udo

Η οικονομική κρίση είναι κατά τον κ. Μπούλμαν, πρόεδρο της σοσιαλδημοκρατικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αποτέλεσμα «της ανισομερούς κατανομής των κερδών σε παγκόσμιο επίπεδο και γι' αυτό απαιτείται να εισαχθεί φόρος στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές. Πρέπει να φορολογηθεί το διεθνές κεφάλαιο, ώστε να χρηματοδοτήσουμε αντίστοιχες πολιτικές και να σώσουμε τον πλανήτη»

di_maio

Δεν θέλησε να αναφερθεί, πάντως σε ακριβή στοιχεία για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2019, που θα παρουσιαστεί τις επόμενες ημέρες, ενώ επέμεινε ότι χάρη στην οικονομική ανάπτυξη, το δημόσιο χρέος της χώρας θα αρχίσει να μειώνεται

trump-juncker

Σε μια συνάντηση που είχαν στα τέλη Ιουλίου στο Λευκό Οίκο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ και ο επικεφαλής της Κομισιόν αποκλιμάκωσαν την κρίση που επικρατούσε επί μήνες με προειδοποιήσεις και απειλές μεταξύ των δύο πλευρών του Ατλαντικού