Στο πλευρό της Σάντερς ο Τραμπ: Ένα σιχαμερό, βρώμικο εστιατόριο της ζήτησε να φύγει

19650723

«Ας καθαρίσει πρώτα τις βρώμικες τέντες, τις πόρτες και τα παράθυρά του και μετά να αρνηθεί να σερβίρει ένα εξαιρετικό πρόσωπο όπως η Σάντερς», έγραψε -έστω και καθυστερημένα- στο Twitter

Έστω και καθυστερημένα, ο Ντόναλντ Τραμπ, πήρε θέση σχετικά με το περιστατικό με την εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου, Σάρα Σάντερς, η οποία εκδιώχθηκε κακήν κακώς από εστιατόριο στη Βιρτζίνα, επειδή εργάζεται για τον Αμερικανό πρόεδρο.

Η Σάντερς είχε γράψει στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter ότι το βράδυ της περασμένης Παρασκευής αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τοεστιατόριο Red Hen. Η γνωστοποίηση του εν λόγω περιστατικού προκάλεσε αντιδράσεις από πολλούς ειδικούς, οι οποίοι θεώρησαν ότι δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει έναν επίσημο κυβερνητικό λογαριασμό για να καταφερθεί προσωπικά εναντίον μίας ιδιωτικής επιχείρησης.

Σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ σε δικό του μήνυμα στο Twitter ανέφερε: «Το εστιατόριο Red Hen θα έπρεπε να έχει εστιάσει περισσότερο στο να καθαρίσει τις βρώμικες τέντες του, τις πόρτες και τα παράθυρα, παρά να αρνηθεί να σερβίρει ένα εξαιρετικό πρόσωπο, όπως η Σάρα Χάκαμπι Σάντερς. Πάντα θεωρούσα νόμο, ότι αν ένα εστιατόριο είναι βρώμικο εξωτερικά, είναι και εσωτερικά»
Πριν από το μήνυμα αυτό, υπήρχαν εικασίες ότι η σιωπή του Τραμπ καθ' όλη τη διάρκεια του σαββατοκύριακου ήταν ένα δείγμα δυσαρέσκειας για την στάση της Σάντερς.

Ο Αμερικανός πρόεδρος είχε αναρτήσει στο Twitter μηνύματα σχετικά με το μεταναστευτικό, ωστόσο δεν είχε αναφερθεί στο θέμα της Σάντερς μέχρι σήμερα το πρωί.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Είπε

ένας βρωμερός για μία βρωμερή αντάξιά του...

Αυτή το διάλεξε, δεν την πήραν με το ζόρι!

Ενώ αν την σέρβιρε θα ήταν το καλύτερο εστιατόριο ε παλιοκερατά;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης