Στη Μέρκελ το «Λυχνάρι για την ειρήνη του Αγίου Φραγκίσκου» για τη δράση της υπέρ της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών

merkel-assisi

Μιλώντας ενώπιον των φραγκισκανών καλόγερων του μοναστηριού της Ασίζης, η καγκελάριος πρόσθεσε, τέλος, ότι «το να κάνει κανείς προσπάθειες υπέρ της ειρήνης, σημαίνει ότι δέχεται την διαφορετικότητα και ξέρει να δείχνει τον πρέποντα σεβασμό»

Στη Γερμανίδα καγκελάριο Άγγελα Μερκελ απονεμήθηκε το "Λυχνάρι για την ειρήνη του Αγίου Φραγκίσκου", με ειδική τελετή του πραγματοποιήθηκε στην Ασίζη. Η καγκελάριος βραβεύθηκε «για τη δράση της υπέρ της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών».

«Η Ιταλία περνά μια κρίσιμη πολιτική φάση, σχετικά με την οποία δεν θα εκφραστώ», δήλωσε η κ. Μέρκελ. Πρόσθεσε, δε, αναφερόμενη στο προσφυγικό και μεταναστευτικό, ότι «αν θέλουμε να οικοδομήσουμε την ειρήνη δεν πρέπει να ασχολούμεθα μόνον με την ευημερία μας», διότι «μαζί με τους γείτονές μας, έχουμε την υποχρέωση να δραστηριοποιηθούμε την αναζήτηση αποτελεσματικών λύσεων».

Μιλώντας ενώπιον των φραγκισκανών καλόγερων του μοναστηριού της Ασίζης, η καγκελάριος πρόσθεσε, τέλος, ότι «το να κάνει κανείς προσπάθειες υπέρ της ειρήνης, σημαίνει ότι δέχεται την διαφορετικότητα και ξέρει να δείχνει τον πρέποντα σεβασμό».

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Όλα για την αγάπη...

... γι΄ αυτό πουλάει επιθετικά υποβρύχια στην Τουρκία.

Κα Μέρκελ δεν αξίζεις την τιμή αυτή!

Διότι πουλάς όπλα και πολεμικό υλικό σε ισλαμιστικές πολεμοχαρείς και εγκληματικές κυβερνήσεις! Κάνεις μυστήριες μπίζνες και είσαι ταγμένη στο να διαλύσεις την Ευρώπη! Μήπως , ονειρεύεσαι και τη Μεγάλη Γερμανία μέσω της παγκοσμιοποίησης;

Μας τα πες πάλι

Το όργανο της παγκοσμιοποίσης δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο απο ένα πρώην γρανάζι του κομμουνιστικού ολοκληρωτισμού που μισεί τον άνθρωπο και την Θεόσδοτη ελευθερία του

κωστας αιρετικος πενηνταενος ετων

Μια εταιρια ολοι τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης