Συνετρίβη C-130 του αμερικανικού στρατού στην Τζόρτζια - Πέντε νεκροί

Συνετρίβη C-130 του αμερικανικού στρατού στην Τζόρτζια - Πέντε νεκροί

Το μεγάλο αεροσκάφος κατέπεσε κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο Savannah/Hilton Head

c130crash
Αμερικανό στρατιωτικό αεροσκάφος τύπου C-130 συνετρίβη την Τετάρτη στην περιοχή της Τζόρτζια, σημάνοντας συναγερμό στις αμερικανικές αρχές.

Το μεγάλο αεροσκάφος κατέπεσε κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο Savannah/Hilton Head της Τζόρτζια, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Το αεροσκάφος συνετρίβη σε δρόμο συχνής κυκλοφορίας στο κέντρο κατοικημένης περιοχής και τυλίχτηκε στις φλόγες, ενώ διαλύθηκε σε δεκάδες κομμάτια. Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, το C-130 κατέπεσε στον αυτοκινητόδρομο 21. Η αστυνομία έχει διακόψει την κυκλοφορία τόσο στον δρόμο που συνετρίβη το στρατιωτικό αεροπλάνο, όσο και στον παρακείμενο αυτοκινητόδρομο 25, αλλά και σε όσους δρόμους διασταυρώνουν με το σημείο της διαφαινόμενης τραγωδίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο στρατιωτικό αεροσκάφος επέβαιναν τουλάχιστον πέντε άτομα. Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, έχουν ανασυρθεί ήδη οι σοροί δύο ατόμων. Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας, τα σωστικά συνεργεία επίβεβαίωσαν ότι και οι πέντε επιβαίνοντες βρήκαν τραγικό θάνατο.

Το C-130 του αμερικανικού στρατού είχε απογειωθεί από την αμερικανική βάση του Πουέρτο Ρίκο και εξυπηρετούσε τη Φρουρά Ασφαλείας.

Δείτε τις εικόνες από το σημείο της συντριβής: 

C-130 military transport plane crashes in Savannah, Georgia airport


Κλείσιμο



















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης